marți, 18 noiembrie 2014

SEXUALITATEA * Puntea spre nivelurile superioare ale conștiinței * Partea a 3a

  Dacă v-aţi convinge că prin expresia sexualităţii v-aţi amplifica în cel mai înalt grad evoluţia, aţi crea automat această experienţă fiindcă v-aţi simţi pregătiţi. Trebuie să fiţi conştienţi însă că în cadrul procesului evolutiv va interveni la un moment dat o temperare a sexualităţii. Prin frecvenţă sexuală faceţi schimb între voi. Cu alte cuvinte, dacă au loc reacţii chimice între voi şi un partener care nu vă este pe potrivă, îi încorporaţi şi părţile rele, fiindcă energiile se transferă între voi doi integral.

  Uneori vă veţi îndepărta de astfel de transferuri. Spuneţi: „Dumnezeule, ce mi se-ntâmplă? Îmbătrânesc oare? Mă ofilesc? Ce se petrece cu mine?" Nu vă îngrijoraţi. Învăţaţi să utilizaţi energia stimulatoare a sexului fără să recurgeţi la vreo altă persoană. În loc să intraţi în criză şi să vă isterizaţi, exploraţi energiile practicând meditația, încrezători în legitimitatea şi îndreptăţirea ei. Sau poate că simţiţi stimularea sexuală şi rămâne să vedeţi ce e de făcut. Vă gândiţi: „Nu fac nimic deocamdată. Să vedem ce se întâmplă cu energia din mine." Luaţi energia, eliberaţi-o din corp şi folosiţi-o în alte scopuri.

  Veţi ajunge în situaţia în care trebuie să vă iubiţi ca şi când v-aţi ţine pe voi înşivă în braţe ca pe un nou-născut, convinşi că veţi face tot ce vă stă în puteri pentru voi. Mulţi încă nu vă puteţi concentra pentru ceea ce este necesar. Găsiţi acel loc al tăcerii şi al seninătăţii, unde se află toate răspunsurile. Nu îl găsiţi formând un număr de telefon şi cerându-le celorlalţi soluţii. Când veţi învăţa cum să apelaţi la voi pentru a afla răspunsurile, eul interior va grăi. Nu-l puteţi auzi în cele mai multe cazuri fiindcă sunteţi fixaţi în modele comportamentale pe care le ştiţi. Că trebuie să le schimbaţi, dar nu doriţi schimbarea, fiindcă vi se pare că nu veţi mai fi voi.

  Ca să fim sinceri, vă este. Vi se întâmplă tuturor. Aveţi impresia că vă fragmentaţi, şi vreţi să rămâneţi întregi cu orice preţ. Vă tot repetaţi: „Sunt întreg. Sunt propriul meu stăpân. Am nevoie de altcineva. Sunt atras de acea persoană. Nu, nu pot privi. Sunt prea înfricoşat. N-am nevoie, ba am nevoie", înainte şi înapoi. Liniştiţi-vă mintea. Ocupaţi-vă de energia care v-a fost încredinţată. Cum adică? Adică oriunde aţi fi, fiţi atenţi cum sunteţi /cum staţi, cum vă folosiţi mâinile, dacă vă repetaţi prin cuvinte, dacă vorbiţi sau tăceţi. Priviţi-vă fără prejudecăţi. Observaţi-vă şi corectaţi-vă, dacă vi se pare că nu sunteţi aşa cum v-aţi dori să fiţi. Potoliţi-vă mintea.

 Frecvenţa o primiţi de la altcineva dacă între voi doi s-a înfiripat dragostea. Iubirea nu implică o constanţă eternă faţă de o singură persoană. Este pur şi simplu o relaţie atât timp cât relaţia este fructuoasă printr-un respect reciproc şi un schimb neîntrerupt de energii între voi doi. Lipsa dragostei şi a apropierii împiedică schimbul; circuitul se închide. Asta nu exclude sexul reuşit; dar nici nu determină deschiderea circuitului.

 După cum amperajul curentului electric creşte în permanenţă, tot aşa experienţa orgasmului creşte continuu în intensitate datorită conexiunilor tot mai complexe ale sistemului nervos. El determină expresia afectivităţii la nivel individual. Cu un sistem nervos primitiv veţi avea experienţe sexuale extrem de limitate, mărginite din cauza proastei circulaţii a curentului electric. Experienţa orgasmului determină vindecarea şi restructurarea întregului corp fizic.

  Veţi ajunge în situaţia în care nu vă veţi mai putea apropia de cei care nu operează la voltaje similare cu ale voastre. Nu veţi mai fi compatibili. Ca şi cum aţi încerca să puneţi un picior de mărimea patruzeci şi cinci într-un pantof de mărimea treizeci şi cinci. Nu veţi reuşi. Incompatibilitatea rezultă din nepotrivirea frecvenţelor.

 Veţi afla importanţa hranei din vibraţii prin fuziunea sexuală. Dar aceasta nu este decât o variantă a fuziunii între oamenii care evoluează prin voltaje identice sau similare. Realitatea în care vă aflaţi ne interesează fiindcă aveţi la dispoziţie atâtea indicii despre cum să deşteptaţi lumea. În străinătate, aparatele electrice nu se potrivesc la prize. De aceea, aveţi nevoie de un adaptor. Ar fi epuizant să vă adaptaţi în permanenţă la noi şi noi vibraţii ori de câte ori v-aţi implica într-o relaţie sexuală. Ar fi un efort copleşitor. V-aţi cheltui energia în încercările de a crea mecanisme de adaptare. Aţi abandona şi nu v-aţi mai încumeta să continuaţi fiindcă v-aţi diminua aşteptările.

  Anii şaizeci au marcat deschiderea explorării sexuale. Într-o clipită, paradigma s-a modificat. Mare parte a energiei planetare din acele vremuri, alăturată inhalării experimentale de substanţe halucinogene, a evidenţiat o nouă paradigmă care v-a separat de generaţiile anterioare. Graniţele s-au îndepărtat instantaneu. V-aţi separat de generaţiile care credeau în război şi nu simţeau /generaţia care îşi exprima sexualitatea numai în întuneric, probabil cu hainele pe ei. Aţi sfărâmat paradigma în multe feluri, stabilind noi direcţii şi noi stiluri de viaţă. A fost ceva minunat. „Doamne, sex eliberat şi dragoste şi corpurile la vedere!“ aţi exclamat.

 A venit vremea unei noi revoluţii prin care vă veţi ataşa emoţional de o altă persoană. Tânjiţi cu toţii după profunzimea relaţiei dintre doi oameni uniţi prin vibraţii. V-aţi speriat fiindcă nu aveţi deocamdată un model de urmat. Trebuie să vă formaţi singur unul. Încredeți-vă în energia planului cosmic care va declanşa o nouă mutaţie pornind de la dorinţa voastră de a vă înţelege din ce în ce mai mult.

 Vă veţi aminti extrem de limpede diversele expresii ale sexualităţii după cum aţi trecut prin realitate, ca bărbat şi ca femeie, exploratori avizi ai sexualităţii. Trebuie să fii îndrăzneţ pentru asta. Dacă există un domeniu pe care toţi sar să-l judece, este acela al sexului. Aveţi toţi idei bine înrădăcinate despre ceea ce e bine şi rău din punct de vedere sexual. Mulţi veţi rămâne şocaţi amintindu-vă cum aţi întrebuinţat sexualitatea.

 Acceptaţi că pe Pământ sexualitatea a fost puntea către frecvenţele superioare. Deşi mare parte a datelor au fost răspândite prin tot corpul, capacitatea de a crea viaţa: v-a fost lăsată ca să înţelegeţi care este esenţa fiinţei voastre, nucleul vostru dur. Vibraţia sexuală a rămas conexiunea cu identitatea cosmică, însă conceptul a fost greşit înţeles şi înstrăinat într-un final. Vrem să pricepeţi că imaginea de ansamblu se anunţă mai grozavă decât a îndrăznit vreunul din voi să creadă.

 Unii au refuzat să se sincronizeze acestor frecvenţe fiindcă sexualitatea i-ar fi purtat pe aripile libertăţii şi ar fi putut înţelege multe. V-a fost dăruită ca frecvenţă, să străbată sistemul nervos şi să vă alipească minţii cosmice prin ieşirea din corp. Dacă vi s-ar fi indicat calea spre ieşire, cine ar mai fi putut să Vă controleze şi manipuleze?

 Populaţia trebuie să renunţe la conotaţiile negative şi la prejudecăţile cu care au încărcat experienţa sexuală timp de atâtea milenii. Aţi fost manipulaţi şi vi s-au impus graniţe, iar adevărul despre sexualitate a fost ţinut ascuns. V-au confirmat că vă poate ajuta în procreere şi orgasm, dar au tăgăduit puterea pe care o are de a deschide frecvenţele. Puteţi să-l folosiţi ca metodă de a vă aminti cine sunteţi şi ca să modificaţi frecvenţele corporale.

 În următorii ani expresia sexuală va îmbrăca noi dimensiuni. Veţi creşte, în măsura în care aveţi un partener dornic să urmeze aceeaşi rută şi să fie deschis la schimbare. Însă alături de o persoană care evită şi se închide în sine, nu veţi reuşi.

 Extras din cartea "Mesaje din Constelatia Pleiadelor" de Barbara Marciniak

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa : http://scanteiadivina2014.blogspot.com.es/2014/09/sexualitatea-puntea-spre-nivelurile_3.html