miercuri, 10 iunie 2015

DE CE M-AM NĂSCUT ?


   Cu siguranță că mulți dintre voi, poate într-un moment de răscruce al vieții, 
și-au pus întrebarea asta! Poate ați considerat că aveți un drum de urmat, o tradiție de familie, un țel, un vis…fiecare în funcție de mediul în care s-a născut și a crescut.
  Unii dintre voi, au tăcut și s-au lăsat călăuziți și mânați de la spate de familie prin cuvântul "trebuie". Au renunțat cu durere la visele și dorințele inimii lor și au făcut doar ce "trebuia".

  Unii au renunțat și la persoana iubită, pentru că "trebuia" să se păstreze averea sau eticheta de rang social. Unii au avut meserii care nu le-au plăcut,

 n-au avut înclinații sau talent către domeniul respectiv.
  Unii au trăit întreaga viață încorsetați de tot felul de tipare și dogme pe care le-au acceptat fără să gândească măcar o secundă, dacă sunt adevărate sau nu, dacă ele reprezintă dorința inimii lor sau nu.


  Unii și-au trăit viața într-un continuu sacrificiu VOIT din partea lor, neținând cont de sufletul și inima lor. Au considerat că lacrimile, lipsurile și suferința îi vor aduce la Dumnezeu în grădina Raiului.
  Unii au trăit în bătaia vântului, nu le-a păsat de nimic întreaga viață…au făcut doar ce le-a trecut prin minte; s-au îmbătat, s-au drogat, au mers unde i-au purtat pașii, au iubit ce le-a ieșit în cale… Cu toții, la un moment dat, către finalul vieții, și-au pus întrebarea aceasta: "De ce m-am născut ? Care a fost sau este menirea mea ?" Majoritatea, la finalul vieții, au constatat că NU au avut o viață împlinită, că parcă au trăit degeaba, că viața a trecut prea repede pe lângă ei, că sunt prea bătrâni sau cu o familie în cârcă, să mai poată să o ia de la capăt să facă ce-ți doresc ei. Explicația este cât se poate de simplă: "UN OM SE NAȘTE PENTRU A EVOLUA SPIRITUAL !"
 
  Nimic din tot ce există în această lume, nu are o mai mare însemnătate decât evoluția sufletului. Acesta este motivul pentru care un om se naște în această lume! Pentru a crea oportunitățile de care va avea nevoie în viața sa, el își alege familia și pe cei cu care va lua contact în drumul vieții. Toate evenimentele pe care le va trăi sunt pentru ca sufletul său să învețe, să știe ce înseamnă și mai ales, în final, să înțeleagă că traiul în bucurie și iubire îi aduc împlinirea sufletească. 
  Toți cei care au trăit în pace, bucurie și iubire, Divinitatea le-a dăruit tot ce aveau nevoie fără măcar să ceară. Traiul lor a fost ușor și nu le-a lipsit nimic. Chiar dacă au avut parte de încercări în viața lor, le-au acceptat și au mulțumit pentru învățături. La finalul vieții, plecau împăcați și iubiți de cei de lângă ei. 
  Nu vă nașteți pentru a aduna averi, pentru a clădi palate, pentru a "sluji" pe Dumnezeu prin tot felul de ritualuri care mai de care mai ciudate, sau pentru a vă juca de-a mama și de-a tata. Nimic din toată lumea care vă înconjoară nu are vreo însemnătate. Ea a fost creată doar pentru ca voi să puteți să vă nașteți și să învățați, să evoluați. Este doar o școală și este efemeră (trecătoare) în drumul vostru. 
  
  Trăiți în iubire și bucurie! Ascultați de îndemnul inimii voastre! Veți fi călăuziți de îngerii voștri și de Sinele din inima voastră. În liniștea minții veți auzi șoapta sa. Iubirea care simțiți că vă umple inima este chiar energia Divinității.


Fiți în pace, bucurie și iubire 

Namaste

M




Cu Lumină în Pace și Iubire !