miercuri, 13 iunie 2018

Interviu ND (70): Tim Freke ( Cunoaștere, experiență, mister )


    Tim Freke este un filozof pioner, ale cărui cărți de succes, discursuri inspiraționale și retrageri au schimbat vieți, au atins inimile și mințile a sute de mii de oameni în întreaga lume.
   Tim este autorul a 35 de cărți, traduse în peste 15 limbi, incluzând "Misterele lui Isus", care a fost una dintre cele mai vândute 6 cărți în Amazon și "Cartea anului", conform Daily Telegraph.
   În ultimele sale cărți Trezire Profundă, Povestea Sufletului și Experiența Misterului, Tim oferă o abordare revoluționară pentru trezire în secolul 21 și o nouă înțelegere vizionară a naturii realității.
   Interviul cu  Tim Freke, cuprinde următoarele întrebări :  

*  Sunt prinși oamenii în capcana cunoașterii ? Care este poarta de intrare în experiența misterului Poți  experimenta unitatea prin separare ? Vedem o evoluție a spiritualității ? Este conceptul de trezire încă folositor ? Punând la îndoială propriile noastre idei, sfârșim prin a ne relaxa în a nu știi ? Cum gestionați emoțiile dificile ? Ce este iubire ? Cum putem experimenta ajutorul misterului cu suferința noastră ? Cum poate știința să informeze spiritualitatea ? Care este relația dintre conștiință și creier Ce spuneți despre descoperirile conștiența conștientă care rămâne în urma procesului de luare de decizii ? Există libertate personală de alegere ? Spuneți-ne despre ultima dvs. carte. *


Vizionare Plăcută !  Link alternativ ...  AICI .

Cu Lumină în Pace și Iubire !
Paul Paulică

  Surse   scienceandnonduality.com