marți, 11 noiembrie 2014

SEXUALITATEA * Puntea spre nivelurile superioare ale conștiinței * Partea a 2a Cu mai multe mii de ani în urmă, când viziunea socială era de sorginte matriarhală pe Pământ, energia Zeiţei îşi desăvârşea lucrarea în mulţi. Femeia îşi înţelegea puterea, intuiţia, centrul afectivităţii, legătura cu spiritualul şi dorinţa de a da viaţă. Mai ştia şi că nu era obligată să dea naştere unui copil dacă nu şi-o dorea cu adevărat.


  Pentru ca societatea patriarhală să închidă cercul şi să pregătească planeta pentru noua transformare a conştiinţei, energia feminină trebuia să se retragă. Astfel, puterea, energia şi înţelegerea sexualităţii tipic feminine au fost suprimate. În timpurile recente—ultimii două mii de ani—s-a ajuns la ideea că femeile nu ar avea nici un fel de control asupra naşterii, că sexualitatea ar fi ceva rău şi dezgustător, că sexul trebuie practicat numai după căsătorie şi aşa mai departe. Dar toate astea fac parte dintr-un program de marketing.                   

 Unele astfel de programe de astăzi, care creează o şi mai mare repulsie faţă de sexualitate şi de exprimarea ei, sunt noile boli: SIDA, herpesul şi toate celelalte maladii cu transmitere sexuală. Aţi citit prin ziare şi v-aţi speriat de propria Voastră exprimare, intuiţie şi, în fond, bucurie. Pricepeţi?  

 Înainte de restructurarea ADN-ului, cea mai întâlnită metodă prin care oamenii atingeau tărâmurile superioare şi se înălţau pe ei înşişi spre frecvenţe extra-planetare era unirea electromagnetică prin dragoste. Se contopeau printr-o experienţă care îi propulsa în alte sisteme de realităţi. Dar secretul pe care vi l-am divulgat a fost ţinut cu străşnicie până acum.

 Mulţi au avut experienţe realmente profunde prin intermediul propriei sexualităţi. Ţinem să subliniem din nou că nu facem discriminări sau judecăţi despre partenerul alături de care vreţi să experimentaţi dragostea, ba chiar vă sfătuim să renunţaţi voi înşivă la (pre)judecăţi. Sunt parte a programului învechit. Pur şi simplu nu contează că vă ataşaţi de un partener de sex opus sau de acelaşi sex. Este vorba aici de doi oameni care se împreunează fizic în modul pe care ambii îl acceptă şi creează dragostea, fiindcă o împart unul altuia. Ori de câte ori integritatea şi dragostea lipsesc în împreunarea umană, cei doi îşi fac reproşuri unul altuia. Pot apărea rezultate devastatoare chiar ia nivelul corporal.

 Vi s-a. lăsat intactă frecvenţa experienţei orgasmice prin sexualitate ca să vă puteţi aminti de identitatea spirituală. În momentul când energia sau istoria personală vi se dezvăluie, vă veţi unifica multiplele corpuri ale sinelui multidimensional în cadrul corpului fizic. Ca să recepţionaţi impactul integral al identităţii voastre, permiteţi încorporarea celor douăsprezece catene şi rearanjarea filamentelor fotocodificate. Procesul este strâns legat de corpul mental, relaţionat la rândul său cu corpul fizic. Corpul emoţional, corelat cu cel spiritual, nu este pe placul nimănui. Ziceţi cu toţii: „Vreau să evoluez. Îmi doresc o accelerare rapidă, dar nu vreau sa mă centrez afectiv pentru asta."

 Conexiunea voastră cu eurile multidimensionale se face prin sentimente şi la acest nivel vă opintiţi de fiecare dată. Acceptaţi că dificultăţile proprii au toate un scop. Mulţi aţi vrea să le vedeţi îngropate, aruncate la ghena de gunoi ca pe nişte lucruri mizerabile. Dar toate sunt parte din identitatea voastră pe care nu vreţi să o acceptaţi.

 Mai ştim şi că uneori, când intervine ceva neaşteptat, îl categorisiţi cu cuvinte de genul: „Urăsc această parte din mine. Să termin cât mai repede cu ea ca să n-o mai văd." Dar ştiţi ceva? Problemele pe care le întâlniţi sunt comorile voastre. Prin ele învăţaţi.

  V-aţi învoit să suferiţi mutaţii, să atrageţi lumina în corp şi să faceţi să înflorească Familia de Lumină pe Pământ. Din moment ce lumina este informaţie, trebuie să luaţi în considerare toate inconvenientele de care v-aţi ciocnit până acum. Sexualitatea este cea mai anevoioasă problemă fiindcă este sinele secret—cel de care vă tot ascundeţi. Societatea v-a ordonat: „Asta-i bine, asta-i rău. Faceţi doar asta şi de cealaltă nu vă atingeţi." Cine v-a dat legile? Cine a fost legiuitorul în toate cazurile?

 V-aţi blocat pentru că sunteţi incapabili să descifraţi simbolurile propriei voastre limbi. Aşa că ajungeţi în impas. Multora vă plac poveştile prin simplul fapt că vă captează atenţia. Fără poveşti ce v-aţi face? Fiţi atenţi la propriul organism, la câte îi poate arăta sinelui. Veţi reuşi să vă vindecaţi rănile şi vă veţi aduce alinarea şi bucuria în suflete, mulţumiţi cu corpul pe care îl aveţi şi cu identitatea recăpătată prin sexualitate.

 Aici este cheia, poarta spre tărâmurile superioare ale conştiinţei. Redefinirea sinelui şi a filamentelor determină o nouă definiţie a identităţii, care se răsfrânge şi asupra sexualităţii. Ea trebuie să strălucească în fiecare dintre voi şi, din experienţa pe care v-o împărtăşim, vă încredinţăm că e partea din voi de care vă temeţi cel mai tare. Dar vor apărea alte aspecte, mult mai înfricoşătoare, mai departe.

 Blocaţi într-o situaţie care implică dragostea, incomprehensibilă pentru voi, vă vine greu deoarece căutaţi iubirea în afara voastră. Căutaţi pe cineva care să dea un sens vieţii voastre, să vă confirme. Dacă nu găsiţi acea persoană, vă înfuriaţi sau vă debusolaţi. Aţi crescut cu acest model de comportament, pe care părinţii şi societatea vi le-a inoculat. De nenumărate ori v-am arătat că atitudinea cea mai benefică este să iubiţi şi să cinstiţi Pământul. Însă de fiecare dată uitaţi şi vă îndreptaţi spre o nouă relaţie care să vă reîntregească. Vi se pare că fără o astfel de relaţie nu vă ridicaţi la aşteptările societăţii. Vă simţiţi singuri. Obişnuiţi-vă să fiţi singuri. Sigurătatea nu e decât o stare psihică. De fapt, nu rămâneţi niciodată singuri. Sumedenie de entităţi roiesc în jurul vostru. Dacă nu v-aţi mai plânge atâta de milă, aţi afla că o cantitate imensă de date este focalizată spre voi şi v-aţi dori să rămâneţi singuri pentru a vă concentra asupra recepţiei.

 Dragostea de sine şi renunţarea la căutarea permanentă a unui partener vă face să fiţi receptivi la ofertele altora. Este foarte important să vă preţuiţi şi să nu vă mulţumiţi cu o dragoste aparentă, de suprafaţă. Dacă vă hotărâţi să alegeţi un anumit partener alături de care vibraţi, dar nu primiţi ce vă doriţi, nu vă mai plângeţi celuilalt că nu se pliază nevoilor voastre. Dacă respectaţi un criteriu, căutaţi mai departe până când întâlniţi pe cineva care e compatibil. Nu are a face cu soţi sau soţii. Călătoria trebuie să onoreze corpul fizic şi unicitatea sinelui în contact cu cei din jur. Acceptaţi lucrul cu sinele şi permiteţi-i evoluţia.

 Vă este frică să deveniţi apropiaţi de voi înşivă—să rămâneţi singuri cu voi. Din voi, intimitatea, liniştea, dragostea de sine şi folosirea propriei energii se vor transfera în relaţia cu celălalt.

 Momentan, sexualitatea nu vă este extrem de clară din cauză că vă amplificaţi şi vă studiaţi frecvenţele. Împreunarea corporală, chiar într-o simplă îmbrăţişare, permite un schimb de frecvenţe. Experienţa sexuală, fluxurile hormonale intracorporale vă invadează organismele. Hormonii activează anumite energii la nivel intracelular, iar esenţele celor doi parteneri trec dintr-unul în celălalt. Din acest motiv, după o experienţă sexuală vă este imposibil să eliminaţi din voi energiile celuilalt. Deşi refuzaţi să rămâneţi cu persoana respectivă, experienţa sexuală rămâne datorită transferului electromagnetic.

  Treceţi prin modularea frecvenţei, învăţând să o amplificaţi pentru pragul de informare constantă, dragoste de sine şi intimitatea cu voi. Poate să vi se pară confuz şi chiar înspăimântător să puneţi în practică ce învăţaţi acum despre voi înşivă şi despre fuziunea cu celălalt. Cu cât conştientizaţi mai bine procesele, cu atât veţi putea să controlaţi cum să vă folosiţi corpul, unde să-l conectaţi şi unde să-l aşezaţi, mai ales cu cine să fuzionaţi prin sexualitate.


 Extras din cartea "Mesaje din Constelatia Pleiadelor" de Barbara Marciniak


  Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa:http://scanteiadivina2014.blogspot.com.es/2014/09/sexualitatea-puntea-spre-nivelurile_2.html