marți, 4 noiembrie 2014

SEXUALITATEA * Puntea spre nivelurile superioare ale conștiinței * Prima parte

 Atunci când biblioteca din voi a fost amestecată, iar ADN-ul împuţinat până la limită de date şi de memorie, sexualitatea v-a rămas întreagă în corpul fizic. I s-a dat destinaţia de reproducere, desigur—ca o modalitate prin care specia şi-ar menţine esenţa şi s-ar conserva în timp. Adânc în mecanismul sexualităţii găsiţi o frecvenţă tangibilă, căutată de mulţi, dar înţeleasă de puţini. Se numeşte orgasm.

 Scopul său iniţial a fost răstălmăcit până în prezent. Corpul a uitat orgasmul cosmic de care este în stare, din cauză că societatea v-a inoculat timp de mii şi mii de ani ideea că sexualitatea ar dăuna. V-a pistonat ca să vă ţină sub control, să nu căutaţi libertatea pe care sexualitatea v-o pune la dispoziţie. Ea vă pune în legătură cu frecvenţa extazului, care va mijloceşte contactul cu divinitatea şi cu informaţia.

 Are un renume rău pe planetă şi chiar în propria voastră structură celulară. Nu datează din timpul acestei existenţe; ţine de mii de ani de practică eronată. E musai să spulberaţi conotaţiile negative din jurul sexualităţii din chiar aceasta existenţă, dar şi să examinaţi cum v-aţi putea folosi energia sexuală prin toate eurile multidimensionale.

 Organele sexuale sunt căi ale plăcerii prin care se transmit frecvenţe curative şi stimulative pentru corp şi care conferă înălţare spirituală. Este atât de prost înţeleasă pe Pământ, că ori de câte ori se petrece între doi indivizi, arareori arc o legătură cât de mică cu spiritualitatea. De fapt, ea invocă o spiritualitate eliberată şi care se priveşte pe sine ca pe un creator Şi totuşi, este puntea care vă duce spre nivelurile superioare ale conştiinţei.

 V-am vorbit de persoanele care se slujesc de lumină. După ce au reuşit să-şi găsească partenerii potriviţi pentru o relaţie monogamă, au atins aceste stări înalte de conştiinţă. Monogamia tinde să se preteze majorităţii foarte bine deoarece vă găsiţi un corespondent stabil pentru frecvenţa voastră. În cazul mai multor parteneri, aveţi tendinţa să vă ascundeţi identitatea: aici daţi câte puţin, dincolo puţin, iar sămânţa voastră se împrăştie. Cel mai bine este să vă limitaţi la o singură persoană, dar nu este neapărat necesar să staţi lângă aceeaşi persoană toată viaţa. Fiţi credincioşi, deschişi, împărţiţi totul cu persoana de lângă voi şi alegeţi acelaşi drum. Dacă este pentru toată viaţa, minunat. Dar dacă nu-i aşa şi ajungeţi într-o situaţie când nu mai comunicaţi şi nu vă mai ajutaţi reciproc, simţind că nu puteţi face saltul alături de persoana de lângă voi, puneţi-i capăt şi găsiţi pe altcineva care se acordă cu vibraţia voastră.

 În existenţa intimă se dezvoltă încrederea. Vi se parc greu să aveţi încredere în voi, fiindcă nu aveţi un model de urmat. Dar printr-o relaţie învăţaţi să vă încredeţi, fiindcă relaţia în sine vă reflectă ca o oglindă, arătându-vă tot ce nu puteţi vedea din perspectiva voastră. Vă puteţi vedea cumva din exterior ori de câte ori aţi deschis un canal de comunicare prin sexualitate şi intimitate, dar nu când le folosiţi ca pe o distracţie lejeră cu celălalt. Mulţi v-aţi folosit sexualitatea ca să vă distraţi, fără să aprofundaţi intimitatea. Simţiţi cum se acumulează energii privind în ochii celuilalt şi, înfierbântându-vă, în loc să vă exploraţi atât intim cât şi spiritual, vă blocaţi unii centri ai simţirii, intraţi în carapace şi vă rezumaţi la sexul primitiv, genital, fiindcă celălalt este prea înspăimântător şi intens, cel în care trupurile şi spiritele vi se unesc în totalitate. Uneori sexul nebun este nemaipomenit şi minunat. Noi doar vă sugerăm că mai există şi altceva în afară de el. Multe altele, iar nimeni nu vă împiedică să încercaţi, în afară de frica de a renunţa la gardă şi la limite.

 Multe din fricile pe care le aveţi le-aţi creat singuri, prin comportamentul din viaţa sexuală. Istoria propriei sexualităţi vă afectează nespus sufletul, care o reverberează mai departe în tot corpul. Nu vreţi să ţineţi seama de adevăr fiindcă uneori vă doare prea tare şi vă auto-pedepsiţi. Nu vă mai judecaţi, adoptaţi o atitudine neutră—orice aţi descoperi, oricât de infam vi s-ar părea sau de dificil, indiferent de violenţa pe care o implică. Pricepeţi că aţi fost puşi să acumulaţi date şi să vă înţelegeţi pe voi înşivă.

 Sexualitatea este o frecvenţă. Este tot ce v-a mai rămas după înlăturarea istoriei, a amintirilor şi a identităţii voastre. Numai sexualitatea vă mai permite acum să descoperiţi cum eraţi înainte.

 Bineînţeles, nu vi s-a mai spus asta niciodată. Ne permitem acum să imputăm Bisericii secretizările. Ne cerem scuze de pe acum membrilor oricărei biserici. Ele au apărut ca organizaţii menite să controleze religia şi dezvoltarea spirituală şi să ofere multora un loc de muncă, să impună ierarhii şi grupuri privilegiate. Puţine au fost cazurile când o biserică a ţinut să informeze într-adevăr oamenii. De obicei, nu vedeţi biserica în ipostaza unei surse de informare. Însă orice religie care informează operează pe frecvenţa adevărului.


 Tărâmurile spirituale au fost zăvorâte în calea corpului omenesc. Datorită şansei pe care sexualitatea le-a acordat-o oamenilor de a-şi recăpăta memoria, de a intra în legătură cu eul spiritual şi cu creatorul spiritului lor şi, în fond, de a regăsi tărâmul spiritual interzis, bisericile au ajuns să promoveze sexualitatea în scopul procreării. V-au convins că singurul motiv pentru care vă este oferită sexualitatea este ca să faceţi omuleţi.

  I s-a creat o reputaţie foarte proastă sexualităţii. Femeilor li s-a tot repetat că trebuie să suporte sexualitatea ca să-şi slujească bărbaţii şi nu pot controla procesul naşterii. Iar ele au crezut; până astăzi, consideraţi că nu vă puteţi controla acea parte corporală. Nu-i adevărat — trebuie să înţelegeţi că doar voi decideţi dacă să aveţi un copil sau nu. Nu-i atât de complicat pe cât aţi fost făcute să credeţi. Decizia şi intenţia sunt cele două componente ale materializării. Inclusiv în chestiunea naşterii. Dacă femeile ar fi avut această capacitate în ultimele milenii, dacă şi-ar fi putut explora sexualitatea fără teama continuă de a nu rămâne însărcinată, probabil că ar fi descoperit, alături de bărbaţi, că sunt mult mai libere decât li s-a spus.

 Descoperirea frecvenţei ultime a sexualităţii reiese din experienţa dragostei. Nu arc nici în clin nici în mânecă cu heterosexualitatea ori homosexualitatea. Mai degrabă, este în strânsă legătură cu cele două fiinţe umane care îşi provoacă reciproc plăcerea într-un mod care deschide frecvenţele conştiinţei. Omul nu a făcut decât să amestece o groază de norme externe în individualitatea expresiei sexuale.

 Dragostea trebuie dezvoltată în cadrul fiecărei relaţii. Iubindu-l şi cinstindu-l pe celălalt nu mai contează că sunteţi diferiţi ca bărbat şi femeie. Contează doar vibraţia iubirii şi căutarea ei, pe care le împliniţi în momentul fuzionării flăcării duble, parte femeiască şi parte bărbătească.

 Normal ar fi ca sexualitatea să fie explorată prin sentimente. A treia şi a patra chakră vă pun în legătură cu eurile emoţional şi compasional, care stabilesc legătura cu eul spiritual. Acesta din urmă este partea multidimensională din voi—prin care sunteţi prezenţi simultan în mai multe forme. Cu acordul vostru, aţi fost trimişi în misiune pentru a conştientiza toate realităţile în care vă aflaţi. Conştiinţa vă permite să abordaţi diverse frecvenţe, să vă amintiţi adevărata identitate şi să modificaţi ritmul Universului acestuia.

 Ne place atât de mult să vorbim despre sexualitate fiindcă este un mister de nepătruns pentru pământeni. Anumite şcoli mistice au avut oarece informaţii despre utilizarea tainică a sexualităţii. Sunteţi toţi fiinţe electromagnetice şi când intraţi în contact fizic cu un alt om, vă împletiţi frecvenţele unul cu celălalt. Dacă acestea sunt determinate de frecvenţa dragostei, se pot întâmplă lucruri incredibile.


 Extras din cartea "Mesaje din Constelatia Pleiadelor" de Barbara Marciniak
Cu Lumină în Pace și Iubire !