miercuri, 3 august 2016

SerialFain: Ceruri Întunecate(1+2): Trezirea

Introducere : Bună dragilor, începând de astăzi vă recomand un serial științifico-fantastic, adică elemente fantastice în amestec cu elemente reale, adevărate. Vei vedea și vei înțelege ceea ești pregătit să poți vedea și înțelege, pe propria ta răspundere folosindu-ți propriul discernământ. Succes !

Descriere :  Acest serial de 20 de episoade (1996-1997),  pornește de la premiza că istoria secolului 20, așa cum o știm, este falsificată. Încă din anii 1940, extratereștrii sunt printre noi, dar guvernele au ascuns acest fapt întotdeauna. John Sayers și Kim încearcă dejucarea planurilor coloniei extraterestre, ai cărei membri sunt legați de principalele evenimente și figuri istorice. În cruciada lor, cuplul trebuie să se confrunte cu o agenție guvernamentală secretă, Majestic-12, ce luptă împotriva extratereștrilor.

Episoadele 1+2:  John Loengard și prietena sa Kim Sayers sosesc în Washington DC. dornici să înceapă serviciiile în noile locuri de muncă, ca consilier în Congresul SUA și respectiv ca asistentă a Jackie Kennedy. Dar, speranțele lui John sunt spulberate atunci când una dintre primele lui sarcini, ce implică verificarea și refuzarea valibilității cazurilor OZN, ca rezultat este amenințat de un grup de oameni dubioși, îmbrăcați în negru. Pe punctul de a renunța la poveste, John își schimbă părerea când descoperă identitatea unuia dintre oamenii de negru, ce se dovedește a fi căpitanul de marină al cărui nume este Frank Bach. Căutarea lui, deși îl conduce la un adevăr, rămâne în suspans ... sau poate pe mai târziu ... 

Vizionare Plăcută !Și/sau   Link alternativ  . . . aici .

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

Paul Paulică

Sursa :  internet