marți, 12 august 2014

LUMINĂ ȘI ÎNTUNERIC

   Dragii mei, aduc spre discutie un subiect pe care am sa il clarific cat de bine pot, ca voi sa intelegeti perfect.

   Toata omenirea de pe planeta detine doua spirite de reptilieni in fiecare persoana, plus alte  spirite de lumina din diferite specii, umane sau non umane.


  Să explic. Fiecare om este dual, lumina si intuneric, de aici vine si numele de dualitate. Fiecare om de pe planeta provine de undeva, astfel ca unii sunt umani ca spirite altii nu,pe planeta sunt specii din toata galaxia. Fiecare corp contine un spirit de lumina si doi reptilieni arhoni,adica sunteti mereu 3 spirite in acele corpuri. Cei doi reptilieni se ataseaza de voi de la nastere. Spiritele de lumina care vin in acel corp pe parcursul vietii se schimba, adica vin mereu altele, astfel ca uneori vedeti anumite schimbari bruste in bine sau rau la voi sau la cei din jurul vostru. Unii se schimba in bine brusc, altii in rau de spuneti ca era el sau ea rau ,dar acum sa prostit si mai rau. De multe ori spuneti aceste vorbe, sau observati schimbari in bine si nu intelegeti cum de sau schimbat acei oameni asa de mult, ce i-a facut sa se schimbe. Raspunsul este simplu, acolo a sosit al spirit cu alta agenda, ori reuseste sa schimbe ce a lasat predecesorul, ori nu reuseste. Intr-o viata umana de 70 de ani, se perinda 4 spirite de lumina, astfel ca de la nastere pana la moarte in acel corp vin 4 spirite de lumina, ultimul venit inchide ciclul acelui corp. Ca sa intelegeti si mai bine copilul care sa nascut nu este acelasi spirit care pleca la varsta inaintata, este doar constiinta la fel la acel corp. Asta a fost mersul intodeauna, nu este regula noua. Cand se fac contracte scurte de viata, exemplu pentru cei care mor tineri, acolo a fost doar un singur spirit care avea de curatat o karma urata. Spiritul care experimenteaza moartea in corpul in care este, are karma de curatat, una urata, cel ce pleaca din acel corp fara moarte, adica este inlocuit de noul venit, nu are de curatat karma grea, el o curata pe cea existenta prin ce experimenteaza in timpul cat sta in acel corp.

 Omenirea asa cum o vedeti acum este reptiliana 100%. Doar cei treziti sunt spirite de lumina 100% . Ei lupta sa nu mai fie duali, adica sa fie prezent la conducerea acelui corp doar cei de lumina din acele corpuri, restul adormitilor sunt condusi de reptilienii din ei, au comportamente de reptilieni 100%.  Cand cadeti prada gandurilor negative, de fapt preia comanda cei doi arhoni reptilieni din voi. Pe voi va trag pe dreapta drept spectatori, iar ei fac ce vor cu acel corp, cu asta voi luati un punct minus de la arhonii reptilieni care ii aveti in voi. Nimeni nu poate spune ca nu este reptilian, toti, fara nicio exceptie sunteti reptilieni arhoni si alte specii…jumatate, jumatate, dar depinde de voi care preia conducerea. Daca aveti sclipiri de trezire si caderi in aceiasi masura, sunteti la fel de duali ca si pana acum…adica azi aveti comportament de reptilian, maine de fiinta de lumina. Nu ati reusit cei de lumina sa preluati acel corp, comportamentele voastre indica clar ca sunteti azi buni, maine rai prin actiuni si ganduri urate, deci reptilienii din voi sunt la putere.


  La finalul contractului de viata invingatori sunt ori spiritele de lumina, ori cele de intuneric, adica arhonii reptilieni. Daca sunt arhonii reptilieni ati pierdut cursa, deci veti merge mai departe in joc pana cand veti fi voi cei invingatori. Invingerea arhonilor reptilieni inseamna iesirea din dualitate, adica nu veti mai merge la incarnari, va treziti, iesiti din joc.Lady Nada


Cu Lumină în Pace și Iubire !