marți, 19 august 2014

MATRICEA DUALITATII

Aceste persoane sunt blocate iremediabil în lumea lor duală. Trăiesc orbiți de frică, în credințe și dogme vechi în modelul de matrice inventat de sute de ani, fără a se gândi în vre-un mod să facă o mică schimbare, sau să facă un mic progres în gândire. Matricea dualității pentru mulți s-a oprit și așa a rămas de 2000 de ani.
   Unii spun că ceea ce încercăm noi să aducem nu ar fi alceva decât un basm de adormit copii, în realitate ei sunt prinși într-un basm cu personaje sinistre care le controlează fiecare mișcare sau gând. Trăiesc teroarea controlului la cotele cele mai înalte, tot ce gândesc, tot ce își doresc din lumea duală este simpla goliciune sufletească. Cuvintele și faptele dualității sunt nesemnificative pentru umanitatea ieșită din dogmele duale.

     Valoarea omului nu este dată de lucruri materiale, nici de școli înalte, ea este dată de valoarea spirituală din acea ființă. Adevarata valoare a oamenilor vine din conexiunea de la inimă la inimă și Sursă.

     Buni sau răi suntem toți fațete ale aceleași creații. Trebuie să mergeți mai departe ca Unu, doar asta este adevărata piatra care stă în calea cunoașterii adevăratei fețe a omului. Diferențele vă dezbină și vă schimbă percepțiile.


    Când ați devenit observatori asta înseamnă că acea lecție este deja învățată de voi, sunteți deja pe drumul vostru.  Judecata are propriile sale procese și nu vă va scuti de experiențe neplăcute.


      Veți construi o nouă lume,  voi toți suflete frumoase  vă veți  bucura de munca voastră.

Namaste!


Lady Akasha


Zilnic la ora 21:00 va invit la meditatie.                                 ♥ ♥ ♥


Cu Lumină în Pace și Iubire !