miercuri, 30 septembrie 2015

Căsătoria în 3D

♥ ♥ ♥

Bun găsit dragilor,


 “Susțin venirea stelarilor”


   Toți ați visat la un moment dat să vă căsătoriți, era ceva normal în viața voastră, chiar dacă nu ați avut niciodată în jurul vostru ca exemplu bun această instituție numita căsătorie. A fost și este o afacere între doua suflete, rareori o căsătorie a adus împreună două suflete pentru că s-au iubit. Iubirea nu trebuie legalizată printr-o hârtie doar de dragul de a fi în rândul lumii. Când ajungeți să semnați acea hârtie, de fapt ați murdărit întreaga scenă care și așa nu avea nimic în comun cu adevărata iubire, decât în mici cazuri, așa cum am mai zis. Vă treziți ”o familie” de multe ori nici măcar nu știți alături de cine o să vă petreceți viața, chiar există și o vorbă mai comică : ”îl/o bagi în casă cu popa și îl/o scoți cu poliția. Nu de puține ori se întâmplă astfel de lucruri pentru că sufletele care s-au căsătorit nu au nimic în comun, doar niște lecții de ars, sau multă karmă, bine înțeles că nu știți aceste lucruri, deci vă veți alege cu și mai multă karmă după o astfel de căsătorie, în loc să vindecați răni vechi când ajungeți din nou împreună și în această viață faceți ce ați făcut mereu, vă atacați unul pe altul și totul se propagă până când veți înțelege că numai dacă vă leagă iubirea ar trebui să fiți alături de un suflet.

   Căsătoria este o luptă cu toanele celui de lângă voi, cu învățături primite de la familiile voastre, totul devine greu de dus, apar copiii care ziceți că vă leagă, de fapt nici nu vă dați seama cât rău provocați acestor ființe când le arătați “înțelepciunea” voastră de adulți. Comunicare nu există, asta va declanșa multe lucruri urâte între cei doi parteneri care se vor privi ca doi dușmani pe viață, toate aceste atitudini vor declanșa constant neînțelegeri, nemulțumiri, frustrări, durere. Nici unul nu vede ca ceea ce există, ceea ce au creat și crează zi de zi nu este altceva decât durere pricinuită voit de ambii în comun acord, pentru că niciunul nu spune STOP, gata; totul trebuie să se încheie pentru că lucrurile așa cum merg nu sunt benefice pentru nici unul din acea familie.


  Divorțul este privit ca o catastrofă în multe familii. De aici apar conflicte foarte urâte sau chiar renegări ale celui care a îndrăznit să facă un asemenea pas. Întreaga familie sare pe cel care a pus capăt acelui chin constant, de parca ei ar trăi viața celui care a decis să se elibereze din acea strânsoare urâtă. Dogmele sunt primele care aruncă cu noroi, pentru că ele au creat această instituție numită căsătorie.  Căsătoria descompune inima în mii de bucăți, face ca uneori sa ajungem în imposibilitatea de a mai avea vre-un sentiment de iubire în acest corp de carne. Nu se poate trăi toată viața într-o continuă frustrare alături de o ființă care nu te iubește, față de care nu simți nimic, decât scârbă fără margini când sunteți atinși, mai ales dacă aveți și ghinionul să stați lângă cineva rupt în totalitate de realitate și cu comportamente aberante.


  Din aceste căsătorii nu rămâne altceva decât o lipsă de stimă de sine, cu cât se lungește această stare de durere sufleteasca cu atât este mai mare lipsă de stimă de sine. Nu vă iubiți ca ființă, nu vreți să fiți fericiți, lașitatea vă împiedică să rezolvați o problemă pe care o credeți fără rezolvare. Inima are nevoie de iubire, nimeni și nimic nu se poate opune, nici chiar Dumnezeu nu o va face vreodată dacă vă doriți iubire.  Iubirea trebuie să fie cel mai important lucru din viața voastră, pentru ea trebuie să luptați cu toată forța împotriva tuturor care se opun.  Dacă vă iubiți copiii și sufletul, ieșiți din mizeria numită căsătorie când totul este împotriva voastră ca suflet și împotriva celor care îi iubiți.


   Divorțul nu este un eșec, este o mare reușita împotriva întunericului, ați învins karma, ați reușit să vă reluați stima de sine, ați reușit să comunicați cu Sinele vostru Înalt care v-a arătat o nouă cale .


   Iubirea este țesătură din care este clădit întreg Universul, ea este liantul care va unii totul, fără ea nu puteți exista, nu puteți ființa, deci nu renunțați la voi pentru întunericul din jurul vostru care încearcă să vă domine viețile în multe forme, una dintre ele fiind căsătoria.


Namaste!


Maria


♥ ♥ ♥

  În fiecare seara la ora 21:00 ora României vă aștept să vă alăturați rugăciunilor  care le vom  face  pentru România și planetă. Ne vom ruga în intervalul 21:00-21:30, în acest timp preț de câteva minute vă rog să vizualizați cum voi sunteți un pilon de lumină care face conexiunea cu grila planetară și inima planetei, astfel vom activa grila de deasupra României transmițând energia noastră în acea zonă.





    Cu Lumină în Pace și Iubire !   

Surse :  foto din http://www.femeia.ro/

 http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/2014/03/casatoria-in-3d.html