miercuri, 23 septembrie 2015

Tranziția din dualitate - 3D prin 4D spre 5D


   Mulți dintre noi știu sau intuitiv simt că suntem intr-un plin proces de tranzitie din ceea ce formează realitatea tri-dimensionala sau 3D , prin a patra - 4D spre a cincea dimensiune - 5D. Dimensiunile nu sunt locuri, sunt nivele de conștiință, fiecare cu propriile caracteristici și legi, moduri de gândire și simțire.


   Experiența noastră tridimensională        


   A treia dimensiune este foarte densa și funcționează într-un set specific de reguli și structuri care dețin mai multe vibratii de gândire și emoție. Una dintre aceste vibrații este cunoscuta sub numele de teamă. În căutarea noastră spirituală pentru a explora pe deplin Tot Ceea Ce Este ne-am dus mai adânc și mai adânc în densitate si am ales să ne încarnam de mai multe ori pe Pământ. Pentru a maximiza experiența noastră tri-dimensionala am lăsat intenționat în urmă Aspectele Inalte din noi înșine și am pierdut conexiunea cu Creatorul.



   În acest sens perceput de separare ne-am pierdut drumul nostru și, ca niște copii abandonați, am inceput sa experimentam energia numita frică. Această stare de teamă a creat rigiditate și a făcut mai dificil pentru noi să ne mișcam liber. Așa am continuat să jucam cu pasiune în această dimensiune a treia rigida si am început să ne asumam mai multe atribute incomode, cum ar fi bolile, victimă, vinovăție, lipsă și rezistență, etc. Am ales de a face toate acestea cu scopul de a ne cunoaște mai bine, și în ciuda a ceea ce am putea crede, am avut un foarte mare succes în acest joc tridimensional.



   Mulți dintre cei care traiesc cu teamă au creat un sistem implicit, care le dă un fals sentiment de securitate. "Dacă mă duc în casa mea și închid ușa, voi fi în siguranță". Această reacție a închis capacitatea noastră de a ne extinde și crește, de a refuziona cu sufletul nostru, și reconecta cu Sinele nostru Superior. Prea mulți oameni s-au oprit si-si trăiesc pasiunea, deoarece aceasta susține limitarile lor într-o rețea de frică.



   Structura Dimensiunii a Treia           



   Să exploram componența acestei lumi tridimensionale in care trăim. Dacă ne uităm atent, putem vedea trei structuri pe acest teren de joc sau "tabla de joc". Înțelegerea acestora va permite tranziția prin intermediul Marii Schimbari de Constiinta să o putem face mai confortabil.



1.     Dualitatea - Scopul dualitatii a fost de a ne ajuta să învațam cum să mergem în echilibru, în timp ce ne confruntăm cu contraste. Intenția noastră a fost de a avea experiențe, fără a deveni afectati de acestea. Condițiile de viață în dualitate a fost menit doar pentru a ne oferi o gamă largă de opțiuni și oportunități pentru "A ne cunoaste pe noi înșine."

   Pentru a ne ajuta în această aventură, Creatorul a făcut Legea Atractiei disponibila. Ca o busolă, această lege neclintita ne arată în mod credibil unde suntem și cu ce ne confruntăm în orice moment. Legea Atractiei spune pur și simplu "unde-ti vei plasa atenția , aceea iti va fi dat". Acest lucru înseamnă, de asemenea, că "la ce opui rezistenta, aceasta va persista".



   Pentru ca am rezistat temerilor noastre, o gamă mai mare de dualitate sau polaritate s-a format (bine și rău, corect și gresit, ce ar trebui și ce nu ar  trebui) si, cu atentia pe experiențele noastre incomode, aceste temeri s-au amplificat. Am rezistat acestui disconfort, scufundand multe din temerile noastre in mintea inconstienta, unde nu ar trebui sa le vedem sau sa ne confruntam cu ele. Dar Legea Atractiei ne aduce nu doar lucruri bune, ci răspunde la cele mai puternice sentimente și gânduri pe care le difuzeaza cei care dețin cea mai mare încărcătura emoțională, indiferent dacă acestea sunt conștiente sau inconștiente, confortabile sau inconfortabile, dorite sau nedorite.



2.     Reacția față de Prezent - Așa cum am învățat frica, am început de asemenea,  a proiecta experiențe care nu ne faceau sa ne simtim bine, în urmă cu o clipă (trecut), în fața noastră (viitor), gândind : "Sper ca acest lucru sa nu se mai întâmple cu mine din nou", și astfel, am început a creea timp. Timpul tridimensional nu a fost creat ca o linie dreaptă de evenimente cu un început, mijloc și sfârșit. A fost de fapt o buclă temporala constând din trecut și viitor, cu un singur punct de insertie cunoscut sub numele de "momentul prezent", unde noi facem noi alegeri bazate pe experiențele din trecut și dorințele viitoare. Prin reacția la situații de frică, am început a face alegeri bazate pe frica.



   Deciziile noastre cu privire la viitor s-au bazat pe trecut. Viața noastră 3D a devenit o serie de experiențe reacționare fondate pe a rezista, mai degrabă decât a permite, trăgând prin aceasta trecutul cu noi în viitor. Și pentru că Universul ne adoră, Legea Atractiei nu va obiecta la provocare, spre ceea ce ne indreptam atentia, ea pur și simplu oferă ceea ce cerem. Cei mai mulți dintre noi pierd o mare cantitate de energie prinși într-un ciclu nesfârșit în care trecutul nostru bântuie viitorul iar viitorul este ecoul trecutului într-o buclă temporala continuă 3D.

   De asemenea, construit în structura 3D, Timpul este un mecanism minunat care ne poate ține departe de probleme în această aventură. Un tampon ne oferă șansa de a lua în considerare consecințele acțiunilor noastre, reacții, gândire și emoții înainte de a reacționa și de a crea ceva ce ar putea avea scuze pentru a curata după aceea. Această structură a fost construita  pentru a ne permite un moment de alegere. În timpul Schimbarii ( Trecerii ) acest tampon este mai scurt și lucrurile se manifestă mai repede decât oricând.



3.     – Mintea Rațională - Procesul nostru analitic si gandirea raționala sunt cunoscute ca mintea rationala. Când am venit pentru a juca în această aventură am deconectat 90% din constiinta noastra disponibila, pentru a avea această experiență. Dezvoltarea minții raționale ne-a servit bine în acest mediu. Scopul său este acela de a ne menține în condiții de siguranță și în formă. Dar, din cauza fricii și a utilizării abuzive, mintea rațională operează mai mult în limitare decât în posibilitati si oportunitati.



   Deoarece am primit misiuni pentru mintea care nu a fost proiectata pentru acestea, constienta noastra si alegerile spirituale variaza si s-au diminuat foarte mult. În timp ce mintea logică este un instrument minunat pentru măsurarea, compararea și stocarea informațiilor, ea știe doar ceea ce știe și nu știe ce nu știe.

De mii de ani, mintea rationala a păstrat umanitatea bine concentrata în realitatea tridimensionala. Acest lucru se schimbă acum.



   Aceste trei structuri energetice sunt încâlcit țesute în structura matricei celei de-a treia dimensiuni. Dacă ne concentram doar pe una dintre acestea, celelalte două se intensifica mai mult creind distragerea atenției și o presiune mai mare până când resetați concentrarea pentru a le permite să vină înapoi în echilibru. Devenind conștienți de sabloanele care stau la baza celei de-a treia dimensiuni, putem începe să reconstruim și sa ne amintim o parte semnificativă din noi înșine eliberându-ne, pentru a trece dincolo de limitele celei de-a treia dimensiuni și să începem să experimentam posibilitățile celei de-a patra și a cincea .



   Structura Dimensiunii a Patra       



1.     Timpul – Un Prezent Etern - Timpul 4D este un continuu prezent, este ACUM. În 4D trecutul, este pur și simplu istoria fără încărcătură emoțională, iar viitorul este o oportunitate care așteaptă să fie modelat în acest moment de acum, prin alegere constienta. Ieri nu are nici-o legătură cu ziua de mâine. Eternul prezent este tot ce există. Putem planifica un viitor eveniment folosind informații adunate din trecut, dar deciziile sunt alegeri conștiente, care sunt făcute în momentul prezent. Ceea ce noi credem, este ceea ce vom experimenta în acest moment. Nu există nici un decalaj de timp în 4D. Ce crezi se va manifesta, astfel încât să fii conștient de ceea ce crezi!



2.     Alegerea - În a patra dimensiune, "alegerea" înlocuiește "reacția". Reacția este un răspuns emoțional 3D, în timp ce alegerea oferă flexibilitate. Flexibilitatea creează oportunități extinse și o abilitate marita de a combina posibilități si a produce o varietate de rezultate. În a patra dimensiune luați înapoi puterea de a alege.



3.     Paradoxul - În 4D trecutul și viitorul devin puncte de referință sau de informații și nu au atașamente emoționale. Ceea ce era adevărat acum un moment nu este neapărat adevărat în acest moment prezent și ceea ce a fost fals să nu mai fie neapărat fals. Aceasta deschide mai multe posibilități de a experimenta, elibereaza judecăți, și crește capacitatea noastră de a permite.



4.     Aliniere/Echilibru - În a patra dimensiune ne îndreptăm în mod constant spre echilibru și realiniere. Această structură este foarte deschisa, de divertisment care permite experimentarea tuturor posibilitatilor. Starea de bine, de frumusețe, surasul interior, apreciere și iubirea sunt opțiuni în 4D. În timp ce Frica este o alegere care ne poate pune din nou în reacția 3D și limitare.

   Călătoria noastră spirituală include miscarea libera față de un mod mai inalt, mai ușor de viață. Aceasta este o viață de comunitate, colaborare și cocreare în 4D, în timp ce umblăm în densitatea 3D. Oportunitățile dimensiunii 5D nu sunt cu mult în urmă. Acest lucru este amintirea pentru care ai venit aici : De A Fi !



   A cincea Dimensiune da drumul la integrare        



   Reintegrare - Când atingeti constiinta celei de-a cincea dimensiuni ( 5D ) aveți reintegrarea cu Sinele vostru Superior. Aceasta reconectare cu structurile superioare ale fiintei va aduce o mai mare conștientizare și vă va permite să vă cunoasteti la nivel de suflet. Începeti să fiti ceea ce ati venit aici sa fiti. Abilitățile spirituale înnăscute cresc și se dezvăluie. Acestea includ clarviziune, telepatie și intuiție abstracta.



   Accesati Înțelepciunea - Viața în a cincea dimensiune este uimitoare, pentru că ești din nou pe deplin conștient. Ești conștient și poti avea acces la înțelepciunea și informațiile disponibile în interiorul ființei voastre care se află în toate dimensiunile. Nu există nici o separare. Tu ești una cu toți și toți sunt una cu tine.



   Experienta Inalta, Energia Luminii - In 5D, vibrezi în sentimente, cum ar fi respect, frumusețe și bunătate. Haina pe care alegi să o porti în fiecare zi nu are nici o asemănare cu ceea ce de obicei, te plimbai în 3D. Și o mare parte cu ceea ce vă confruntați nu mai este exprimat de minte sau în cuvinte (intelect / creier), se revarsă din inima și sentimente (simțurile se recombina formând un al saselea simt). Realizezi o cunoastere liniștita.



   Mintea Superioara - În acest nivel de existenta, atunci când organele mentale și emoționale fuzioneaza, Uniunea activează Mintea Superioara și va opera din mintea sufletului vostru ( mintea inimii, n.t.). Începi să știi ce știe sufletul și să faci alegeri ghidate de suflet.



   Timpul simultan – Traind in 5D, te misti intr-un timp simultan, care iti permite sa vezi perspectiva mai larga A Tot Ceea Ce Este. Toate raspunsurile la intrebari se afla exact acolo unde acestea sunt puse si esti capabil de a vedea toate posibilitatile inainte de a trece la actiune.



   Deci, de ce am ales să părăsim acest loc minunat în care totul este cunoscut și ne-am dus in a treia dimensiune ? Când Creatorul a cerut voluntari pentru a experimenta 3D, ghici cine a fugit in partea din față a liniei si a spus : "Eu vreau, eu vreau !" ? Ai făcut-o! Creatorul a trimis cele mai strălucitoare și cele mai bune suflete in această experienta speciala pentru a explora regiunile ultraperiferice ale existenței. Asta a fost, și este, o aventură mare in care doar cele mai mari și mai entuziaste spirite au semnat pentru aceasta ( semnarea contractului sufletului la incarnare,n.t.).



   De ce am ales a treia dimensiune și nu alta? Dualitatea nu există în dimensiunile mai mari( sau nu in forma extrema din 3D,n.t.) și dualitatea este o parte importantă din ceea ce am vrut sa experimentam. Explorările noastre ne-au dus tot mai adânc în densitate si în cele din urmă ne-am trezit jucând în vibrațiile cele mai lente ale lumii formelor si materiei. Aici ne-am putut îngropa în cauză și efect pentru a descoperi rezultatele alegerilor și acțiunilor noastre. Aici am avut voință liberă pentru a explora intervalele cele mai divergente de frecvențe (inclusiv frica, ura, furia, trădarea, etc). Când am semnat pentru această aventură nu am știut că vom deveni cufundati în ea sau că am uita cine suntem, de unde venim, de ce am venit, și cum să ne întoarcem acasă. Avem acum o oportunitate să ne amintim cine suntem și sa ne întoarcem acasă.



   Lunga asteptare a ,,Schimbarii Erelor” s-a sfarsit, schimbarea se petrece ACUM



   Ne-am asumat constient aventura in cea de-a treia dimensiune. Am fost plini de succes in tot ceea ce ne-am propus de a realiza și de a explora în aceasta diversitate densa a dualitatii. O imensa schimbare vibrațională la toate nivelele este ceea ce Pământul și locuitorii lui experimenteaza acum. 

   Poate fi ceva semnificativ sau nesemnificativ, doar noi facem diferența și contribuția dumneavoastră este evaluată de către întreaga umanitate și de către Tot Ceea Ce Este. 

Bine ați venit in schimbarea la un nou mod de viață, dragi prieteni, pentru ca împreună am început procesul de a aduce Raiul pe Pamant.

          

                             surse : http://jhaines6.wordpress.com/
                                         http://lightworker.com/


           -Articol original -

          
             Drum drept spre Lumină !




    Cu Lumină în Pace și Iubire !   

 Sursa mea : http://burebista2012.blogspot.com.es/2014/03/tranzitia-din-dualitate-3d-prin-4d-spre.html