marți, 10 februarie 2015

Dualitatea şi rolul ei în Ascensiune


   Dualitatea este un cuvânt urât printre cercurile de Iluminare și Uniune. Încercăm din greu să trecem dincolo de dualitate spre Unitate, să integrăm totul fără să-l judecăm.
  Cu toate acestea, gândul de a integra lumina şi întunericul, "binele" și "răul", masculinul și femininul este cam greu de conceput. Toate acestea sunt atât de diferite, atât de "opuse "una față de cealaltă. Tindem să ne alăturăm unei anume părţi.

 Adesea când le vorbesc oamenilor despre integrarea "întunericului" în Unitate, ei percep asta drept "absorbirea" întunericului de către lumină.    Dar în realitate nu este deloc așa. Uniunea nu are părţi. Ea nu este "lumină". Este completă. Nu are fie lumină, fie întuneric, ci este non-dualitate.
   O persoană sau un loc care este numai din "lumină" se află la fel de mult în disonanță cu Uniunea precum cineva sau ceva care este numai din "întuneric".
  Când "lumina" e integrată în Unitate și ea dispare, fiindcă nu poate exista drept lumină.

 Deci, care este rolul dualității și cum putem noi să o folosim pentru ascensiune?
  Dualitatea există în dimensiunea a 3a, a 4a, a 5a și un pic în cea de-a 6a. În acest sistem există 12 dimensiuni care pot fi atinse printr-o percepție conștientă. Există, totuși, un număr infinit de dimensiuni. A 13a, de exemplu, se află dincolo de percepția noastră, deoarece există dincolo de parametrii observării conștiente a universului, așa că noi o concepem ca pe un neant. Fără conștiință, materia și energia nu pot exista.
  În aceste dimensiuni, a 3a, a 4a, a 5a și puțin în a 6a, există o "lege" de schimb al energiei și al experienței existenței într-o realitate fizică, deși aceasta devine mai puțin solidă cu cât crește numărul dimensiunii. Dimensiunea a 3a se află în prezent cu susul în jos din punct de vedere al polarității, ceea ce dă naștere la separare şi distrugere. Pe măsură ce va reveni la polaritatea firească (aceasta nu ține de Polii Magnetici, ci mai degrabă de configurarea energiilor masculine şi feminine), ea va fi echilibrata și, ei bine....mult mai agreabilă.
   Se pare că a 6a este dimensiunea unde ființele pot să experimenteze cu existența în Unitate. Este dimensiunea de tranziție.

  Dualitatea este un construct extrem de puternic și dinamic. Alăturarea a polilor opuși a doi magneți îi leagă în unitate, creând un câmp mai mare de energie în jurul lor. Inversând polaritățile, magneții se resping, cauzând separare și ideea de "celălalt", precum și un râu de energie, care este și situația în care se află dimensiunea a 3a momentan, pe când schimbarea se referă la întoarcerea la configurarea de bază, în care capetele se conectează și crează un câmp mai mare și mai stabil.
  Pentru a înțelege mai ușor acest fapt, ne este util să vizualizăm o ceapă cu 12 foi. Totuşi, aceste dimensiuni există toate într-un singur punct. Ele nu sunt separate una de cealaltă, ele nici măcar nu "co-există". Sunt toate Una. Pe Pământ există popoare, animale şi zone geografice care există în şi păstrează conştiinţa celorlalte 11 dimensiuni în propria noastra dimensiune a 3a.
  Pe măsură ce Pământul ascede către următorul pas, care pentru unii este dimensiunea a 4a, pentru alții a 5a, toate dimensiunile vor face saltul către următorul lor nivel. Iar conştiinţa va intra în a 13a dimensiune, făcând-o accesibilă tutror fiinţelor. În același timp, o nouă dimensiune 1 va intra în existență.
   Eu gândesc că Dualitatea este de fapt combustibilul care alimentează evoluția tuturor dimensiunilor și este astfel necesară, dar să o avem pe post de experiență de bază, mai ales în vremuri când ea nu este calibrată corect, nu este o idee bună. Încearcă să te conectezi la celelalte dimensiuni şi să le explorezi, ele sunt accesibile acum, în interiorul fiinţei tale.
  "Sistemul" celor 12 dimensiuni este doar o metoda de abordare, un procedeu de disecare a realității pentru ca noi toți să o înțelegem. Am putea de asemenea să o împărţim în 24 sau 30 sau alt număr, luând bucăţi din ce în ce mai mici pentru a le explora şi prin care să ascedem. Numărul dimensiunilor este infinit şi greu de clasificat, întrucât ele toate sunt integrate în Unitate.

Inelia Benz

Cu Lumină în Pace și Iubire !   




Sursa : https://ascension101.com/home/free-articles/29-july-2010/90-duality-and-its-role-in-ascension.html?format=html&lang=ro