marți, 3 februarie 2015

FAMILIA DE LUMINĂ VERSUS FAMILIA PĂMÂNTEANĂ Dragilor, familia este importantă pentru fiecare în parte, atât individual cât și ca întreg. Așezați-vă confortabil în fotoliile voastre și începeți să puneți în balanță diferențele dintre familiile voastre pământene, venite la Școala Terra pentru experiențe și familiile voastre de lumină. Totul pare să fie diametral opus.

 Amprenta matricei întunecate și-a spus cuvântul și familia pământeană este produsul separatismului. Majorității îi place să creadă că dacă fac parte dintr-o familie, ea, se exprimă întru-totul ca și una veritabilă, bazată pe morala spiritualității, unde fiecare suflet joacă un rol al separatismului pentru a găsi identitatea întregului.

 Familia de lumină, cultivă întotdeauna unitatea și armonia relațiilor dintre membrii ei cât și educația în spiritul frumuseții, artei, calmului, fiecare membru al familiei de lumină este el însuși, nu-și pune măști, sau nu joaca vreun rol, deoarece ei sunt veritabili.

 În familiile voastre pământene, cei care joacă rolul de părinți, ar trebui să-și înțeleagă rolul de îndrumători, ei ar trebui să trateze copii ca pe niște oameni maturi, care au înțelegere, care pot gândi singuri, care-și trasează singuri în viață ceea ce vor să experimenteze. Părinții pământeni, de cele mai multe ori cred că, dacă au făcut un copil, acesta trebuie să fie copia fidelă a tatălui sau a mamei, sau să urmeze idealurile lor, sau să ducă mai departe ceea ce ei nu au reușit să facă la timpul potrivit. Este evidentă încălcarea liberului arbitru al copilului, care primește o educație conformă cu înțelegerea părinților căașa credem noi că este bine

 Dragilor, în familia de lumină, fiecare membru se respectă unul pe celălalt indiferent ce relație se află între ei. Relația de rudenie nu este înțeleasă după ureche, că trebuie să mă port așa, pentru că este bunica, sau mama, sau copilul, ci relațiile sunt stabilite pe armonie, pe iubire necondiționată. În familia de lumină, copii sunt respectați și tratați corespunzător, fără crearea de complexe de inferioritate, sau alte programe inoculate viclean de întunecați. În familia de lumină nu există disensiuni, “bisericuțe”, nici un membru nu vorbește de rău pe altul, nimeni nu bârfește, nimeni nu se ceartă, nimeni nu este mai presus decât celălalt, nu există separare, nu există al meu, sau al tău, nimeni nu se bate, nimeni nu se înjură, nimeni nu urăște.

 Acum priviți Umanitatea. Marea familie a Umanului s-a dezbinat servind interesele celor puțini și bogați financiar, s-a dezbrăcat de haina identității ei reale și a creat haos, război și întuneric. Lumina a fost ștearsă din ochi, din suflete, și totul s-a dus către pierzanie.

 A apărut Familia de Lumină, care a început un amplu proces de dezvelire a adevărului, a început o luptă aprigă cu întunericul care s-a bucurat prea mult de lipsa Luminii. Familia de lumină cultivă zâmbetul și armonia, reînnoadă în inimile majorității bucuria, toarnă din cupele iubirii nesfârșite, balsam peste rănile individuale și colective ale Umanității. Familia de lumină nu a venit aici să dea abundență nimănui, ci să arate cum abundența poate renaște din fiecare, dacă fiecare înțelege că este abundență, iubire, armonie, înțelepciune și lumină. Familia de lumină este reprezentanta dimensiunilor superioare, care arată, îndrumă, ocrotește, ghidează sufletele oamenilor către înțelegerea profunzimilor vieții. Familia de lumină se dă pe ea ca exemplu, pentru ca familiile pământene să poată rupe lanțul neîncrederii în forțele unite ale lor, familia de lumină trasează linii simple de urmat pentru orice om care dorește să evadeze din întuneric și să strălucească așa cum este el la origine. 

 Umanitatea este Lumină, ea a fost păcălită de întunecați că nu există și altceva în afară de ceea ce ei zugrăvesc în tabloul general al realității știute. Familia de lumină există printre voi, trebuie să fiți cu băgare de seamă, pentru a-i identifica.
 Unii dintre voi, când vedeți o familie unită și faptul că ei sunt fericiți și împărtășesc cu voi zâmbetul și frumusețea interioară, veți face tot ce vă stă în putință să ștergeți cu buretele aceste manifestări pline de iubire și unitate ale ei, deoarece, asta ați fost învățați să faceți. Este vorba de familia umană, care a uitat să fie umană și s-a transformat în roboței fără inimă și fără discernământ.

 DRAGĂ FAMILIE PĂMÂNTEANĂ, URMEAZĂ CALEA FAMILIEI TALE DE LUMINĂ, CĂCI ÎN EXEMPLUL LOR STĂ UNITATEA, IUBIREA ȘI FRUMUSEȚEA.

 Încetați în a vă mai învinovăți unul pe celălalt și căutați mereu soluții amiabile, renunțați la stările conflictuale care nu vă fac cinste deloc, dimpotrivă, vă plasează în era mentalului primitiv, acolo unde dreptatea se face cu toporul sau pumnul. Voi sunteți lumină, nu uitați că experimentați întunericul, asta nu înseamnă să rămâneți în el captivi și fără posibilitatea de a evada către lumină. Aduceți-vă aminte că totul este un joc și îl încheiați numai dacă sunteți conștienți că ați depășit tot ce v-ați propus, cu mare responsabilitate și cu integrare totală.

 Familie pământeană, lăsa-ți copiii să-și exprime frumusețea interioară, nu le mai pune limite și încetează să te mai comporți ca și când ai fi dezbinată, pierdută și mică. Lăsa-ți copiii să zâmbească, învață din zâmbetul lor zborul către cerul măreției, zborul către culmile înțelepciunii, către desăvârșire.

 Lăsa-ți copiii să picteze, să citească povești, să scrie poezii, să cânte, să se bucure de viață, lăsa-ți copiii să fie ei înșiși, nu le mai tăia aripile, nu le mai frânge zborul. Familie pământeană, ocrotește copiii, căci ei sunt înțelepții noului mileniu, noii lumi care se așterne în fața ochilor pe zi ce trece.

 Familie pământeană, învață din greșeli și pe cât posibil, nu le mai repeta. Fiți unitate, fiți umani în adevăratul sens, fiți lumină, plăcuți în tot ceea ce faceți , fără să judeci, fi propriul tău creator. Creați familia din temelii și redați-i strălucirea. Pentru asta sunteți ajutați de îngeri și entități din frecvențe superioare de vibrație, alăturați-vă lor ca oameni care au înțeles că unitatea și armonia alături de iubire sunt nestemate care strălucesc în inima fiecăruia cu atâta dăruire. NU uitați,

Noi suntem Iubire, Noi suntem Unul !