vineri, 9 ianuarie 2015

Interviul săptămânii (25) : NASSIM HARAMEIN ( Despre non - dualitate )


     Nassim Haramein  s-a născut în Geneva, Elveția în 1962. Încă de la 9 ani,   Nassim deja punea bazele pentru teoria hiperdimensională unificată a materiei și energiei, pe care într-un final el o va numi "Universul Holofractografic".
 Nassim Haramein a petrecut majoritatea vieții lui cercetând geometria fundamentală a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică la cosmologie, de la mecanica cuantică la biologie și chimie, de la antropologie la civilizații străvechi. Combinând această cunoaștere cu o profundă observare a comportamentului naturii, el a descoperit un sistem geometric specific pe care el l-a descoperit ca fiind fundamental pentru creație și deasemenea, acesta reprezintă fundamentul său pentru Teoria unificată a Câmpurilor.
   Interviul cu  Nassim Haramein , cuprinde următoarele întrebări :  

*  Ce anume este unificarea dimensională ?  Oare conștiința ia naștere în creier ?  Ce anume este vidul ?  Unde anume apare conștiința în cadrul modelului dumneavoastră ?  Oare conștiința este integrată în în geometria spațiu-timp ?   De unde anume provine separarea aparentă ?  Oare poate fi descoperită o teorie absolută a Universului ?  Oare există o separare între teoria cuantică și fizica clasică ?  Cum rămâne cu pisica lui Schrodinger și cu experimentul cu fanta dublă ?  Ce anume este evoluția ?  Oare poate exista individualitate în cadrul unui sistem unificat ?   Oare opera dvs. va schimba lumea ?    *




Cu Lumină în Pace și Iubire !
Paul Paulică

  Sursa :   scienceandnonduality.com