miercuri, 6 ianuarie 2016

Anul 2016 * Faţă în faţă cu noi înşine!

 2016 este un an de vibrație 9 (2+0+1+6=9). O formulare mult mai corectă și ceva mai apropiată de adevărul (spiritual!) al anului 2016 ar fi „suntem oglinda a ceea ce suntem”.
Ce este înăuntrul nostru, se află şi înafara noastră
yubwkxwl6ok


  Într-un an de vibraţie 9 se poate vedea cel mai bine, mai limpede şi mai clar, ceea ce este.  Conştientizăm Și ceea ce vrem să fim. Alegem scopurile sau obiectivele pe care vrem să le urmăm. Descoperim ceea ce ne place. Alegem… Din ceea ce am ales deja! Un an de vibrație 9 este un an de curăţenie şi de sortare. Pregătiţi-vă de începerea unui nou ciclu! Dar până atunci, să vedem cam ce ne poate aduce acest an, unde putem investi sau să ne păstrăm forţele, resursele şi unde este mult mai înţelept să stăm pe loc. Este un an al contradicţiilor şi al contrariilor, un an pe „extreme”: alb-negru, dulce-amar… Depinde de ceea ce am făcut (inclusiv doar gândit!) în ultimii 8 ani!
  • Tot ceea ce are legătură cu oamenii (cu publicul, cu străinătatea) are mari şanse de reuşite şi succes.
  • Tot ceea ce ţine de muncă, carieră, finanţe şi/sau afaceri are mari şanse de izbândă, chiar dacă preţul este renunţarea la „ceva”.
  • Tot ceea ce e început deja, acum se apropie de final. Toate proiectele începute şi tergiversate, acum prind contur.
  • Toate activităţile inutile, consumatoare de energie personală, acum sunt abandonate. Fără niciun fel de regrete!
  • Tot ceea ce făceam „pentru că trebuie” acum te termină. Se termină cu „pentru că trebuie”!
  Schimbările se petrec pe nesimţite. Cunoaşteţi noi persoane odată ce cele vechi deja şi-au împlinit menirea/rostul. Realitatea cere „altceva”, fără a conştientiza şi ce anume (un factor extrem de important de revăzut este menirea pe care o are de îndeplinit fiecare în această viaţă!).
Numerology-01
  În loc să căutăm în afara noastră (evitând să comitem unele erori greu de reparat) mai bine şi mai înţelept ar fi să căutăm în noi înşine!
Totul începe cu o idee sau cu o întrebare. Sau mai multe!
Mă aflu în locul potrivit, în relaţia potrivită? Locul unde stau mă seacă sau mă umple de energie? Fac ceea ce fac cu plăcere? Primesc cât dăruiesc (şi unde!)?
  Toate aceste întrebări interioare primesc răspunsuri! Fără a le pune, s-ar putea să vedem, să asistăm atât în noi înşine cât şi înafara noastră la adevărate „explozii”!
  Aşa cum am spus, în acest an se face curăţenie, indiferent de ceea ce credem noi. Poate fi vorba de afaceri, de surse de venit, dar şi de relaţii. Tot ceea ce ne consumă energia, timpul, banii, acum se încheie. Putem şi câştiga, dar şi putem pierde.
  Totul se află din unghiul în care putem vedea! Acum se restabileşte… echilibrul. Oricât am căuta o cale pentru acest restabilirea acestui echilibru, calea este una singură: echilibrul !
rocks_on_balance_0
 E ca şi cum am merge! Toţi paşii făcuţi în ultimii ani acum se aliniază. Toţi! De unde, uneori, poate apărea senzaţia de disconfort, de ameţeală. Multe dintre cele petrecute se pot bătea cam „cap în cap”. Fără a lăsa ceva din „mână” e imposibil să mai şi primim „ceva”, de unde şi senzaţia că anul care vine este „bun” sau „rău”. Oricum este un an extrem de generos în emoţii şi/sau de tensiuni! Totul depinde de paşii făcuţi anterior!
  2016 este un an complet din multe puncte de vedere. 9 este un număr complet, el le conţine la urma urmei pe toate celelalte. În acest an le aflăm pe… celelalte.
  Tot ceea ce am evitat să gândim/zicem/facemacum se împlineşte. „Cereţi şi veţi căpăta”! Dorinţele vechi se împlinesc. Are mai puţină importanţă cum sau de ce tocmai acum. TOT CEEA CE AM GÂNDIT ESTE CONSIDERAT DE UNIVERS DREPT DORINŢĂ !
  Acum totul se echilibrează! Primim dacă avem nevoie. Dăm dacă avem ceva de dat. Domeniile/direcţiile în care am evitat să investim, acum suntem nevoiţi s-o facem. Scepticii încep să se îndoiască, primind informaţii care le dau peste cap neîncrederea, mai ales în cele „nevăzute”. Cei care s-au „legat” (la cap!), se dezleagă. Se simt, simţim mai mult ca oricând „greutăţile” care ne ţin pe loc. Toţi ceea ce s-au ancorat de ideea de perfect/perfecţiune, încep să mai comită(şi!) erori.
După un astfel de adevărat „maraton emoțional”, suntem cu toții altfel.
   Atât din noi cât şi din preajma noastră pleacă tot ceea ce ne este oricum inutil.
Infinity-Time1-e1361710942575
   Totul se schimbă. Totul se transformă. Noi ne transformăm, urmând calea pentru care ne-am născut. Atât doar că, în acest an, ne aflăm mai mult ca niciodată faţă în faţă cu noi înşine. Să zicem că…AM ÎNVĂŢAT !  Putem învăţa doar când ne dezvăţăm de anumite lucruri!
  Traşi, împinşi, de voie, de ne-voie această cale este dincolo de ceea ce credem că ştim sau cunoaştem. Noi ne-a ales această cale încă înainte de-a ne naşte acum, în acest corp şi în aceste timpuri !
Un an bun tuturor şi
mult succes în cunoaştere şi autocunoaştere!
Sursa : Câte ceva despre fiecare menire în parte în 2016 aici.
https://astrodeva.wordpress.com/2015/12/23/anul-2016-fata-in-fata-cu-noi-insine/