miercuri, 16 decembrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 29 Noiembrie 2015

Primit prin Marilyn Raffaele
  Dragilor, vă căutăm din nou plini de iubire, atenția. Problemele de pe planeta Pământ au devenit din ce în ce mai intense în multe direcții – reflectând perfect energia dualității și a separării. Mulți se trezesc dar și rezistență opun mulți. Dați drumul fricii că întunericul va câștiga, pentru că ascensiunea este un fapt în ciuda a tot ceea ce vedeți și auziți prin mass-media.

 Când sunteți tentați să vă fie frică, amintiți-vă că frica este substanța energetică a acestor manifestări și mai multă frică doar adaugă energie iluziei. Alegeți să vă limitați timpul pe care îl petreceți absorbind știri convenționale, reclame legate de sănătate precum și alte prostii disponibile 24/7. Fiți informați, dar nu prinși în plasa lor.

 Toți cei care sunt pregătiți și aleg să ascensioneze în energia mai înalt dimensională o vor face, iar cei care aleg să rămână în ceea ce cunosc dintotdeauna,o vor face. Ascensiunea nu este o chestiune de cunoaștere intelectuală, ci este o stare de conștiință atinsă. Sunt mulți care par să nu aibă nici un interes în domeniul spiritualității, dar trăiesc dintr-o stare de conștiință extrem de evoluată pe care au atins-o în viețile anterioare. Aceste persoane aparent dezinteresate trec și ele în noile energii pentru că sunt calificate pentru asta, cum s-ar spune.

 Dorim să discutăm despre ceea ce lumea numește o dezintegrare a valorilor, ceea ce pur și simplu înseamnă că multe concepte și tradiții susținute în general ca fiind necesare fericirii sau chiar ”salvării”, au început să se schimbe, să dispară sau sunt ignorate din ce în ce mai mult de către mulți, mai ales de către marele număr de suflete foarte evoluate care vin pe Pământ în acest moment.

 Valorile individuale bazate pe concepte învechite mai formează încă baza pentru multe sisteme de credință și cei care continuă să se țină de sistemele stricte de valori care permit ca problemele să fie văzute doar într-un anumit fel, se confruntă cu tristețe, furie și chiar panică în credința că ”adevăratele” lor valori dispar.

 Este dificil mai alest arunci când părinții conștiincioși încearcă să-și învețe copiii valorile lor și descoperă că copiii lor nu acceptă valorile părinților. Mulți dintre copiii născuți acum, sunt evoluați deja mult dincolo de ceea ce părinții și învățătorii lor încearcă să-i învețe cu forța.

 Sistemele de valori depășite pur și simplu nu rezonează cu cineva care a evoluat dincolo de ele. Orbirea trei dimensională îi face adeseori pe părinții sau profesorii bine intenționați și iubitori să continue în încercările lor de a insufla vechea energie într-un copil, crezând că copilul trebuie să le îmbrățișeze pentru binele lui – folosind adeseori medicamente și apelând la experți pentru a influența copilul aflat în ”derivă” față de valorile părinților.

 Valorile se schimbă, nu dispar. Ca orice altceva, ele evoluează la nivele mai înalte. Valorile reflectă stările de conștiință și conștiința care le-a format în primul rând evoluează și se schimbă, făcându-i pe cei care nu înțeleg acest lucru să se îndoiască și să experimenteze confuzia. Valorile reflectă adeseori conștiința consensuală a unui grup sau țări și pot fi astfel foarte diferite unele de altele. Până și numai acest lucru este dovada că unele valori sunt pur și simplu concepte, pentru că adevărul nu variază de la țară la țară.

 Valorile își au originea în vremurile de început când omul avea nevoie de reguli. De-a lungul timpului multe dintre aceste reguli au fost distorsionate de la scopul lor inițial când au fost pretinse de către cei aflați la putere care au descoperit că aplicarea regulilor era o modalitate bună de a menține masele în subjugare, lucru care este valabil și astăzi.

 Regulile au fost încorporate și de către biserici în doctrinele religioase și au fost declarate a fi adevăr spiritual, împreună cu promovarea unui rai sau iad care-i aștepta pe cei care ar putea alege să le ignore. Până astăzi, multe sisteme de valori reflectă pur și simplu conceptele care au fost folosite inițial în scopul de a obține puterea asupra altora.

 Noi NU spunem că nu este nevoie de reguli, pentru că mulți mai au încă nevoie de reguli. Ceea ce spunem este că a sosit timpul pentru ca voi, cei care sunteți evoluați spiritual, să vă evaluați valorile voastre personale și să vedeți dacă ele vă țin într-un sistem de credință care este depășit acum, servind doar la a vă ține în ceva de care ați trecut deja ca nivel de evoluție.

 Aruncați o privire sinceră la tot ceea ce considerați a fi corect. Acest lucru va fi diferit pentru fiecare persoană, în primul rând pentru că nimeni nu a avut exact aceiași experiență care să-i creeze valorile. Sistemul de valori colorează fiecare experiență făcând ca anumite probleme să fie văzute numai drept negre sau albe, neîngăduind iubirii necondiționate să se manifeste.  
 Nu este necesar ca acest proces să fie unul dificil, deoarece voi sunteți deja pregătiți pentru el. Onest și cu o intenție pură, uitați-vă la orice problemă care încă vă mai face să respirați greu, să vă simțiți șocați sau să simțiți că ”alții” greșesc și voi aveți dreptate. Apoi examinați-le, orice valoare personală la care mai țineți încă și care cauzează aceste reacții.

 Un exemplu actual ar putea fi problema căsătoriilor sau parteneriatelor homosexuale/lesbiene pe care atât de mulți le consideră a fi ”păcătoase” în ciuda faptului că aceste parteneriate sunt de multe ori mai iubitoare sau la un nivel mai înalt decât multe parteneriate heterosexuale. Așa numitele ”valori spirituale” statutate ca și bază pentru opinii de felul acesta, reflectă pur și simplu un sistem de valori bazat pe ignoranța spirituală și ”religiozitate”.

 Multe dintre așa zisele valori religioase de astăzi sunt promovate de către persoane sincere dar ne-trezite încă, care dețin poziții de influență religioasă sau politică și în mâinile cărora mulți și-au pus de bunăvoie puterea lor de discernământ înnăscută. Apoi adepții acceptă orbește ceea ce li se spune și devin discipoli ai erorii la care încearcă să-i convertească pe toți ceilalți.

 Fiecare dintre problemele vieții de zi cu zi este înzestrată cu o valoare de un anumit fel reflectând starea de conștiință care o percepe. Noi spunem doar să vă  examinați valorile și să vă asigurați că ele sunt ale voastre și nu ale altora. Adeseori acestea sunt valori care v-au fost predate sau aduse cu voi în această viață și de care continuați să vă agățați. Unele vor rămâne adevărate și valide, dar treaba voastră este să discerneți diferența. Sunteți pregătiți pentru asta.

 Adeseori frica de a fi respinși de familie sau de grup a fost cea care i-a făcut pe oameni să se agațe de vreun sistem de valori depășit, dar la fel de des este și din cauza faptului că memoria celulară rezonează încă la unele dintre ele pentru că în una sau mai multe vieți trecute au fost învățați că pe oricine care îndrăznește să se abată de la acele adevăruri general acceptate îi așteaptă pedepse severe după moarte.

 Vine un moment în evoluția fiecăruia în care trebuie să facă ”saltul” cum s-ar spune, având încredere în intuiția sa și să meargă mai departe indiferent de ceea ce lumea ne-trezită ar putea crede. Pe măsură ce intrați în moduri de viață din ce în mai înalte și mai luminate, veți descoperi în curând că mulți alții au făcut și ei ”saltul” fiind atrași spre voi.

 Faptul că trăiți dintr-o stare de conștiință mai înaltă nu înseamnă că nu trebuie să căutați ajutor prin sursele tradiționale dacă sunteți ghidați să faceți acest lucru sau că nu trebuie să primiți vreodată ajutor de la vreun ”expert”. Mergeți întotdeauna prima dată în interiorul vostru și veți găsi o ghidare blândă în vreun fel aparent obișnuit către persoana potrivită medical sau expertul de o rezonanță mai înaltă, mult mai în acord cu starea voastră de conștiință.  

 Această ghidare poate veni ca o cunoaștere intuitivă, un nume care pare să vă sară în ochi, un prieten sau un articol ar putea să vă îndrepte în acea direcție. Ghidarea spirituală este întotdeauna disponibilă, manifestându-se în moduri practice și blânde pe are voi să le puteți înțelege. Nu este ceva care să fie disponibil numai celor considerați vrednici așa cum mulți încă mai cred. Voi sunteți, întotdeauna ați fost și întotdeauna veți fi ”vrednici” pentru că aceasta este propria voastră conștiință.

 Energia Ascensiunii este energia Unimii. Voi sunteți manifestarea și expresia Unei Conștiințe Divine și astfel nu puteți fi vreodată separați de plenitudinea și completitudinea voastră înnăscută. Ghidarea interioară este o fațetă a completitudinii voastre. Voi puteți experimenta separarea de ceea ce se pare că ați avea nevoie numai dacă credeți că sunteți separați. Aceasta este povestea evoluției.

 Sunt multe suflete foarte evoluate care lucrează la nivele foarte ridicate în profesii pe care lumea le vede doar ca fiind trei dimensionale. Ei au ales să ajute lumea în moduri la care se pot raporta, aducându-și rezonanța lor înalt evoluată în oricare dintre acțiunile sau serviciile pe care le oferă. Sufletele evoluate pot fi găsite în fiecare profesie și aspect al societății, chiar și în armată, servind la ridicarea în tăcere a energiei lumii prin ceea ce pare a fi foarte obișnuit. ACEȘTI OAMENI SUNTEȚI VOI !

 În acest moment pentru mulți dintre voi este doar o chestiune de practică, încredere și îngăduire a procesului. Aceste acțiuni vor servi la ghidarea voastră cu ușurință dincolo de valorile limitatoare deținute încă de atât de mulți într-o societate ne-trezită. Învățați să fiți confortabili cu punctul în care vă aflați în proces prin înțelegerea că tot ceea ce este necesar va avea și are loc fără ca voi să gândiți sau manipulați.

 Niciodată să nu considerați că ați greșit dacă sau când reveniți la vechile valori, pentru că faptul că le recunoașteți înseamnă că v-ați trezit. ”Vechiul” voi nu ar fi fost conștient de aceste lucruri. Nu există lucruri cum ar fi eșecul, pentru că eșecul se bazează pe dualitate și separare. Pur și simplu, fiecare eșec reprezintă un alt pas de-a lungul căii amintirii ... bucurați-vă de fiecare eșec.

 DESCHIDEȚI-VĂ OCHII. VEDEȚI PRIN APARENȚE. AVEȚI ÎNCREDERE CĂ TOATE RĂSPUNSURILE EXISTĂ DEJA ÎN VOI ȘI CĂ NU AVEȚI NEVOIE DE NIMENI ȘI DE NIMIC DIN AFARA VOASTRĂ PENTRU A LE GĂSI.

 Noi suntem Grupul Arcturian 11/29/15


Traducere Monica Poka




Sursa :  http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com.es/2015/12/mesaj-de-la-grupul-arcturian-29.html + https://www.youtube.com/watch?v=5zepCY8Rl5U