marți, 16 septembrie 2014

CLARITATE ÎN PERCEPȚII

                                    ♥ ♥ ♥


   Claritatea va veni în momentul când lucrurile vor începe să treacă de la haosul de acum la așezarea lor pe un nou curs. Aveți o grămadă de percepții dragilor, fiecare în felul său, unii nu văd nimic, unii simt că ceva este în neregulă, alții se luptă să țină de ceea ce știau, alții nu vor să se schimbe pentru că le este prea bine și nu le pasă de restul, unii văd foarte bine, dar nu prea cred că este posibil să se schimbe ceva din cauză că după ei,  este prea frumos să fie și adevărat, și cei din urmă sunt cei treziți care și-au luat rolurile în serios și își văd de munca lor de lumină fără să le pese că dau de minți încuiate cu zeci de lacăte.
   
    Odată descoperit adevărul nu mai este cu putință să fie blocată o ființă, ea va merge mai departe în căutările sale, orice mică noutate îi va provoca o mare bucurie. Cred că mulți dintre voi nu mă puteți contrazice că nu simțiți fluturi în stomac, o bucurie lăuntrică care vă face să aveți energie pozitivă toata ziua. Voi știți ceva, voi aveți un secret  frumos, voi ați descoperit secretul Universului, inima voastră cântă de bucurie, asta se vede în acțiunile voastre de zi cu zi.
    Expansiunea continuă pe mai multe niveluri ale ființei voastre, odată cu ea aduce și schimbarea în fiecare dintre voi. Haosul dualitații trece pe lângă voi toți cei cu inima la vedere, voi nu mai simțiți pulsul acestei lumi cu mintea, nu mai judecați, nu mai vă amestecați în grămadă, mergeți pe drumul vostru de poveste, în ciuda tuturor greutăților din jur și mai luați cu voi și pe cei care vi se alătură, vă duceți acolo unde sunteți așteptați cu toții de Dumnezeu, acasă, casa sufletului și casa tuturor ființelor din Univers.



    Pentru voi toți lucrurile nu mai sunt de neînțeles, timpul devine relativ, o bulă dimensională, nimic alceva. Iluzia a fost o sursă de învățare continuă, o realitate fictivă cu multă durere și distrugeri. Ați fost prinși într-un domeniul al răului, conștiința foarte mică a contribuit la prinderea voastră în plasa păianjenului veninos.
   Omenirea s-a trezit în mare parte, a început să creeze o conectare inter-dimensională. În acest mod veți ieși la lumină din marele haos în care ați trăit milioane de ani. Unii încă mai spun că vorbiți prostii, ei  nu își dau seama că acceptă cu bună știintă ceva rău în viața lor.


   Schimbările vor veni, nu vor aștepta pe nimeni, nu contează că sunteți sau nu sunteți pregătiți. La momentul venirii ființelor din alte lumi, fiecare va sta pe treapta sa de evoluție câștigată cu mare trudă în acest iad de aici. Atunci vor vedea toți cu claritate ceea ce ei au ales pentru ei, ceea ce îi așteaptă, și ce foloase vor avea în urma efortului lor sau a nepăsării de care au dat dovada când lupta era foarte grea.

Namaste!

L.Akasha


Sursa : http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/2014/08/claritate-in-perceptii.html


 Cu Lumină în Pace și Iubire !