miercuri, 7 decembrie 2016

Interviul ND (54): Unmani (emoții, firesc, simplitate)

   Bun regăsit dragilor, după aproape un an în care am prezentat un serial SF, două seriale despre Univers și Cosmos, plus alte materiale video pe care le-am crezut oportune momentului, sper că v-au plăcut. Acum revenim la interviurile non-dualitatea intercalate cu diferite seriale documentare deosebite, ce sper să vă placă și să evite monotonia unor interviuri sau episoade de ... unul după altul, e cam plictisitor, nu ?!   Noul format imediat va fi de o postare la 14 zile, adică prima miercuri va fi non-dualitatea, apoi peste două săptămâni va fi un episod documentar. Acesta va fi noul format pentru ceva timp, alte activități mă solicită și trebuie să mă re-organizez pentru a rămâne în armonie, evitând stresul haosului, datorită organizării defectuoase. Sper să mă înțelegeți și să fiți de acord cu mine. Mulțumesc.     Această primă săptămână, din noul format, interviul va fi cu Unmani.


   Unmani este originară din Marea Britanie, dar a trăit o viață nomadă în multe țări din întreaga lume, de la vârsta de 18 ani. Fiind un copil, Unmani nu se a identificat cu a fi un individ separat, și a simțit întotdeauna profunzimea lui Unu în viață. Dar , ca și mediul ei nu reflecta acest lucru Unime, ea s-a simțit pierdută și singură, ca și cum ar fi fost abandonată pe o planetă extraterestră. Adevărul a fost întotdeauna singura ei pasiune și rațiune pentru a trăi. Ea a petrecut ani călătorind în jurul lumii în căutarea adevărului. În cele din urmă apelul de trezire de Unmani a fost ascultat atunci când ea a întâlnit pe maestru Zen, Dolano. Unmani în cele din urmă s-a trezit din auto-îndoială și confuzie, și a recunoscut natura ei adevărată ca și faptul că este aceeași unitariană pe care ea a știut-o întotdeauna de când era un copil. 
    Mai multe pe blogul ei personal, în engleză:  http://www.die-to-love.com/ 

    Interviul cu  Unmani, cuprinde următoarele întrebări :  
  *  Ți-ai putea descrie activitatea? Ce înțelegi prin intimitate? Cum anume apare? Cum abordezi tu emoțiile și suferința psihologică? Observi vreo schimbare, în sensul depersonalizării emoțiilor noastre? Ce anume înseamnă să-ți accepți emoțiile? Cum a evoluat, în timp, relația cu propriile tale emoții? Oare există vreo percepere eronată, comună, a non-dualității? Cum de ai evoluat de la "necunoaștere" la "a muri din iubire"? Oare iubirea este un sentiment impersonal? Oare observi vreo tendință în evoluția învățăturilor non-duale? Cine ești tu?  *
Vizionare Plăcută !


Cu Lumină în Pace și Iubire !
Paul Paulică

  Sursa   scienceandnonduality.com