miercuri, 28 octombrie 2015

SEX MASCULIN ȘI SEX FEMININ

  ♥ ♥ ♥   

Bun găsit dragilor,


 “Susțin venirea stelarilor”


   În realitatea 3D sunteți cu toții împărțiți pe sexe, niciodată nu s-a spus adevărul că sunteți un întreg. Ați fost învățați să vă temeți de energia masculină și energia feminină, vă priviți ca și cum ați fi inamici care nu au alt scop decât să se distrugă unul pe altul. 


Ați făcut-o de mii de ani, v-ați războit, v-ați urât cât ați putut, v-ați înjosit unul pe altul, ați învățat să nu vă iubiți nici când aveați nevoie disperată de iubire, inima s-a închis în fața iubirii pure, ați ajuns două versiuni de masculin și feminin care deși au nevoie unul de altul continuați să vă priviți cu mare neîncredere, sau să vă faceți rău, viziunea voastră de a trăi ca unul este extrem de limitată din cauza multor concepte învechite și dogme care v-au spălat creierul.


   Indiferent că sunteți femei sau bărbați aveți nevoie de iubire. Cine a trăit ideea palida de iubire din această lume știe că fără iubire ești nimeni, un suflet gol incapabil să creeze ceva frumos. Vi s-a predat să vă temeți de iubire, să nu priviți pe cel, sau cea de lângă voi ca fiind partea care vouă vă lipsește, ci ca fiind o altă ființă cu altă înțelegere și alte acțiuni care ar putea să vă facă rău.

   Ați pus blocaje în sentimente și emoții. Masculii și-au creat propria lor lume, propriile idei și acțiuni distructive, mulți dintre ei au privit femeia ca pe o ființă slabă, incapabilă să ofere ceva marelui mascul feroce denumit bărbat în această lume, au programat în marea lor prostie femeile să învețe încă din copilărie să se teamă de ei, să știe clar că masculul este inamicul ei. Găsim aceste atitudini peste tot, trebuie doar să priviți cu inima și veți vedea chiar și în propriile voastre case astfel de comportamente aberante.


   Femeile au și ele atitudinea lor egoistă și de foarte multe ori extrem de proastă. Programarea își face treaba și în mintea lor, și ele privesc sexul masculin ca pe un inamic care trebuie înfrânt. Învățăturile își spun cuvântul lor greu, dogmele sunt cele care au făcut această discriminare, oamenii acceptă fără să își pună întrebarea de ce ar fi cineva mai sus? Care este diferența dintre un bărbat și o femeie? Toți am fost creați ca un întreg, nu suntem bărbați și femei ci o singură energie care însumează energia masculină și energia feminină. Noi am dorit în timpul evoluției ca spirite să fim două trupuri, dar suntem o singură energie.


   Unul fără altul nu sunteți nimic, nu veți fi fericiți niciodată, o știți prea bine. Parteneriatul numit căsătorie, o altă aberație a întunecaților, aduce de multe ori traume foarte mari, sau distrugere de vieți. Femeile sunt programate de întunecați să vorbească de sentimente și bărbații să ignore sentimentele. Încă de copii sunteți învățați să vă ocoliți, fetele cu fetele și băieții cu băieții. Oameni frumoși, puteți trăi fără sexul celălalt pe lângă voi? Lăsați ego-ul și scăpați de ignoranță și de toate dogmele care v-au mințit întotdeauna, fericirea sufletului va veni pentru voi când veți sta lângă o ființă care vă iubește din toată inima și acela nu va fi popa de la biserică care vă spală creierul, sau alt „deștept” care vă învață numai rău, ci femeia sau bărbatul care face parte din viața voastră.


   Inima va fi mereu singură și nefericită atâta vreme cât nu veți întâlni energia lipsă. Nici o dogmă și nici o învățătură din acestă lume strâmbă nu va înlocui acea energie care lipsește din voi. Ascultați de inimă, nu de dogme nici de învățăturile greșite aduse de întunecați. Iubirea să curgă în viața voastră întotdeauna.


Namaste!


Maria


♥ ♥ ♥




  În fiecare seară la ora 21:00 ora României vă aștept să vă alăturați rugăciunilor  care le vom  face  pentru Romania și planetă. Ne vom ruga în intervalul 21:00-21:30, în acest timp preț de câteva minute vă rog să vizualizați cum voi sunteți un pilon de lumină care face conexiunea cu grila planetară și inima planetei, astfel vom activa grila de deasupra României transmițând energia noastra în acea zonă.

    Cu Lumină în Pace și Iubire !   

Sursa : http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/2014/03/sex-masculin-si-sex-feminin.html