marți, 2 decembrie 2014

RENAȘTEREA

  Dragilor, o dată cu trezirea voastră la adevăratele voastre identități, voi pășiți în aspectul divin al esenței voastre, pășiți în lumină, pentru ca sunteți lumină, pășiți în iubire fiindcă sunteți manifestarea ei sublimă.

  Începeți să vă admirați aripile și să zburați, de acum va hrăniți numai cu nectarul iubirii, de acum voi nu mai priviți înapoi, căci nu mai faceți parte din trecutul dualității. Trăiți clipa prezentului care se construiește cu măiestria inimilor voastre, pentru că voi sunteți copiii Creatorului Mama/Tata, expresiile lor mirifice. Voi sunteți parfumul, voi sunteți dulceața, voi sunteți manifestarea poetica și extatica a arhetipului divin. Voi sunteți versurile așternute pe tiparul creațional care au format poezia universală ce a purtat inimile prin grandoarea și frumusețea de netăgăduit a Creației.

  V-ați făcut mici pentru a privi măreția voastră, v-ați amestecat și v-ați contopit cu formele și ați depășit corzile destinelor care v-au aventurat în necunoscutul îmbrăcat în haine de mister, mereu și mereu doritori să vă înfruntați limitele și să descoperiți ideea primordială în fiecare experiență trăită. Din nimicul existențial, voi ați dat valoare Creației, înnobilând viața cu puterea voastră creatoare, în cele mai diverse manifestări, voi ați reușit să vă recreați din infinit, să brăzdați infinitul, să vă nașteți din haos, către o ordine divină.

 Este așa de plăcut sentimentul de renaștere, de eliberare, de înțelegere a vieții în ansamblu. Renașterea vă pune dragilor sa trăiți din nou în frumusețe și unitate cu inimile voastre. Vă simțiți ca atunci când ați fost copii, când desenați cu carioca inimioare pe hârtie și le dădeați mămicilor voastre în dar, sau făceați din plastelină, pe tatii, pe mamii și pe voi, și râdeați în hohote că v-ați făcut capul prea mare sau un picior mai lung. Renașterea interioară, vă face să trageți cu putere aer în piept și să simțiți tăria aerului și mirosul florilor care vă îmbie și vă răsfață nările.

  Norii de pe cer se vor juca zburdalnic cu formele și vă vor da privirii, numai forme și idei care vor exprima iubirea Creatorului pentru voi. Sunteți iubiți peste măsură, tot ceea ce este necesar să faceți, este să simțiți din inimă acest val de iubire care vă îmbrățișează în fiecare clipă a vieții voastre.

  Lăsați copii să vină la mine, se auzea acum 2000 de ani. Ecoul vocii mele încă șoptește inimilor voastre, sufletelor voastre, căci voi sunteți niște copii care abia acum învățați să mergeți în picioare pe drumul iubirii și să vă eliberați de frici și neliniști. Renașteți în iubire și îndepărtați toate blocajele care nu vă lasă inima să se exprime, care nu vă lasă să vă uniți, să fiți armonie pe deplin.

  Așa după cum vlăstarul crește și își întărește rădăcina în sol, tot așa și voi în inimile voastre să prindeți rădăcini adânci în Iubire, să creșteți și să învăluiți cu dragostea voastră, planeta și tot ceea ce viețuiește sub aripile ei ocrotitoare în Unitate, Armonie și Dragoste infinită. Precum albinuțele voi să hrăniți cu nectarul iubirii, inimile voastre.

  Renașterea vine după o perioadă de încordare, de strânsoare, de chin și deznădejde, însă atunci când toate acestea se duc, ființa voastră se relaxează la adăpostul înțelegerii faptului că, toți, suntem Unul, că suntem iubiți și ținuți în brațe de Tata/Mama Creator, cu Iubire eternă.

  Este ca și atunci când ați alergat foarte mult și vă opriți brusc, inima bate foarte tare, dar încetul cu încetul, mușchii se relaxează, endrofinele se varsă în sânge și trăiți o placută stare extatică de eliberare. Atunci vi se pare că totul vă zâmbește în jur și simțiți conexiunea cu totul, simțiți liniștea care se așterne după ce uraganul interior a trecut, deoarece a măturat toată încordarea și v-a redat liniștea și pacea interioară.

  Când vă eliberați voi aveți sentimentul că până atunci, în momentul eliberării, voi nu ați trăit cu totul, pentru că nu ați simțit, inima nu s-a simțit în largul ei în haosul creat, vocile ghizilor și îngerilor nu s-au mai auzit din cauza conexiunilor rupte, a legăturilor subtile cu Viul. Renașterea aduce cu sine, apa vieții și revigorează ființa voastră, reînnoadă legăturile cu aspectele voastre divine și viata își urmează cursul firesc.

  Dragilor, începeți să simțiți puternica legătură care ne leagă pe toți în fiecare celulă a corpurilor voastre, simțiți cum crește pulsul, simțiți iubirea cum se scurge prin fiecare canal al ființei, simțiți conexiunea cu mama Gaia și cu orice ființă vie, ascultați glasul Mamei Gaia care este dulce și liniștitor. Faceți liniște în viețile voastre pentru a auzi cântul inimii, cântul iubirii.

  Lăsați iertarea să cuprindă inimile voastre și să șteargă cu totul blocajele acumulate, lăsați energia negativa să se disipe în oceanul Iubirii, lăsați-vă cuprinși de brațele Creatorului. Cu iubire vă veți învinge teama, neliniștile, angoasele, cu iubire veți șterge lacrimile voastre de pe obrazul aproapelui vostru și cu iubire îl veți îmbrățișa.

  Pășiți pe calea ascensiunii cu încredere, căci dincolo de tristețe există o bucurie enormă, bucuria de a vă întâlni cu Dumnezeu, de a fi în Dumnezeu, în oceanul Imens al Iubirii.

Fiți în pace, Fiți în Iubire!

S.K.




  Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa : http://scanteiadivina2014.blogspot.com.es/2014/05/renasterea.html