marți, 30 decembrie 2014

PENTAGRAMA KARMICĂ




   Ceea ce unii au numit decembrie 2012 ca fiind un -THE END OF TIME- de fapt a fost începutul subtil al Pentagramei Karmice (2013-2017) ce face trecerea la un alt timp ce vine să instaureze pacea, armonia și iluminarea spiritului prin relevarea de adevăruri ascunse. Această sită karmică se prezintă ca o oglindă magică ce presupune un raționament divin în arderea bagajului trecutului ca o purificare în integralitate pentru a ajunge la adevăratul chip al mântuirii în toată splendoarea și 
strălucirea sa.



 

  Un rol major în acest sens îl are deschiderea inimii prin iubire, compasiune și toleranță, dar și prin noua tehnologie on-line ceea ce constituie motorul de informații ce deschide canale de cunoaștere, percepție și înțelegere, dar și metode alternative de vindecare și terapii complementare pentru sănătate. Toate acestea vin în ajutorul pentru dezrădăcinarea și dezregimentarea de dogme, principii, reguli, religii care doar alimentează frica, violența, războaiele, suferința, dizarmonia și haosul dezamorsându-le și echilibrând planeta.
   Simbolurile sunt fascinante și raportând pentagonul pe care îl formează planeta Venus în opt ani-fix, ne dăm seama de știința și inteligența divina și cât de infimă
 este cunoșterea noastră în funcție de imensitatea universului. Pentagrama este simbolul misterului  vieții.
   Pentagrama Înțelepților sau Tetragrammaton reprezintă în esență figura umană cu patru membre și un punct unic ce reprezintă capul.          Marele secret constă în poziționarea sa ca și simbol, deoarece Ea reprezintă o dualitate deoarece atunci când Raza centrală este îndreptată spre Ceruri, ea Îl reprezintă pe Dumnezeu – Omul Autorealizat sau Mielul Sacrificat, iar cînd își are vîrful îndreptat spre Tenebre el reprezintă Diavolul sau Țapul lui Mendez. Astfel trebuie afirmat cît mai clar faptul că noi recomandăm folosirea acestui simbol atât de puternic ca și reprezentare a Lui Dumnezeu, pentru a ne păzi de ființele tenebroase.
 Tetragrammaton reprezintă unul dintre numele secrete ale lui Dumnezeu. Acesta provine din limba elenă τετραγράμματον care înseamnă  ” Cel de patru ori preaslăvit ! ”. De asemenea are legătură și cu denumirea în Ebraica veche a lui Dumnezeu YHWH pronunțat corect Yod-He-Vau-He. Evreilor le este interzis să pronunțe sau să scrie acest nume și folosesc atunci când îl întâlnesc o altă denumire a lui Dumnezeu-Tatăl : ”Adonai”.
http://magickharmony.com/2013/05/22/simboluri-de-protectie-tetragrammaton-ul-sau-pentagrama/
  
    Prin urmare Dumnezeu este acceptare și acceptând pe alții definim acceptarea
divină a lui Dumnezeu ce se află în toata lumea și în toate. Pentru noi românii, pentagrama ne amintește de spusele protectorului nostru, Marele Spirit al stramoșilor noștrii, Zamolxis:

  „Nu uita, lumina pentagramei magice este iubirea. Dar ca să o faci strălucitoare trebuie să ajungi la esența pentagramei, iertarea“ 


  Iar muntele cu cărare spre cer și Dumnezeu este Ceahlău pe care N.Gane îl numește "muntele  împărat, podoaba, poezia țării, izvorul tainic al legendelor și doinelor neamului nostru, ochiul etern deschis asupra hotarelor moșiei strămoșești" .


  Revenind la astrologie din decembrie 2014 și până în decembrie 2017  - Saturn va fi în Săgetător-  în trigon cu Uranus în Berbec - această perioadă de foc va fi definitorie pentru viață, ca ea să se desfășoare conform unui destin ce-i va lumina pe toți în același timp. Internetul joacă acest rol în evoluția omenirii.


  Evoluția  "Internetului" a început prin 1950 .
  "Viziunea profetică a întregii lumi", definește un moment karmic, atunci când toată lumea va deveni luminată - și prin iluminare spirituală- toată lumea își va găsi pacea și va deveni sănătoasă. Evoluția  este  o călătorie individuală și colectivă - se face prin iluminare treptată, acceptare și înțelegerea adevărului ce se referă la viață - în timp ce respectăm și ADEVĂRURILE celorlaltor oameni. Când toată lumea este cu adevărat  "în ton" cu divinul - atunci toate căile de dreptate - și toate căile de respect și alte căi - opinii, puncte de vedere cât și dreptul de a exista ating echilibrul .

  Astrologic, "evoluția" și "transformarea" lumii a început din anii 1950 - când modernizarea tehnologică, invențiile și strălucirea create de ele în anii 1960, 1970, 1980 și 1990 a făcut colectivă călătoria deschizând calea generației la "internet".  Dacă omenirea nu ar fi avut evoluția din ultimii 60-70 ani și apoi apariția bruscă a "internetului" atunci totul ar fi fost preacopleșitor.
  Deci este nevoie de timp pentru a evolua - - -"spiritual" - pentru această vârstă de iluminare și de a înțelege adevărul divin. Pentru generațiile mai vechi și cele cu"dogme" inflexibile este nevoie de timp pentru a evolua  în dorința de pace, prin lecții de toleranță și spiritualitate pură. Și acest proces se face prin trecerea 
lui Neptun în Pești ce este semnul spiritualității universale.


 
  Ciclu astrologic al lui Neptun a început în 1865, când Neptun a intrat în Berbec - și a durat  până în aprilie 2011, pentru a ajunge în Casa a 12-a, a Peștilor.     Fiecare ciclu al planetelor de la Berbec la Pești - are o misiune specifică - Neptun a început în Berbec în 1865 și iși va finaliza ciclul în Pesti în 2025 - atunci când misiunea menire va fi îndeplinita - și anume misiunea de luminare spirituală și transformare pentru toată lumea în întreaga lume. Prin urmare,lumea are un ciclu, o misiune karmică și Neptun în Pești are acest rol de a asigura și finaliza pacea. Prin urmare, Neptun în Pești va afecta anumite generații "vechi" - de fapt, "Neptun în Pești"distruge generația mai în vârstă - mai ales generația  egoist - materialistă adică cei născuți cu Neptun în Balanță și Neptun în Fecioară - pentru că au fost generația care a creat urmărirea egoistă și lacomă transformând-o într-o profesie "nobilă" ducând la adevarate "rebuturi" umane.

* Neptun în Pești vine  să distrugă valorile corupte ale generațiilor care își doreau  stabilitate doar pentru ele. E momentul să se înțeleagă că stabilitatea vine numai din dragoste, armonie , compasiune.
 
* Neptun în Vărsător între 1998 și 2011 le-a permis de a proiecta valorile lor disfuncționale și impresionând gândirea colectivă. În acest timp, mintea a devenit o "proprietate" a unei gândiri bolnave și manipulative -
iar internetul a contribuit la influențarea minții și gândirii- dar nu a fost ușor să se ajungă aici -așa ca a fost "nevoie să se folosească tactici abuzive  de penetrare a minții .


* Neptun în Vărsător le-a permis să facă acest lucru prin intermediul mass-media, publicitate, reclame ispititoare pentru dorințe sexuale și prin amorțeala minții cu alcool și consum de droguri ceea ce a dus la împiedicarea oamenilor să gândescă coerent pierzând controlul asupra minții. 
Dar Neptun în Pești schimbă regula, trezește mintea din amorteală și inerție.




* Neptun în Pești este soluția menită  de a crea un END acestei "influențe"; în minte și gândire se dezvoltă abilitatea clară, gândire de trezire și utilizare a propriei minți în folosul propriu.

    Odată ce apare propriul control asupra minții - începe libertatea - din interior cu strălucire - în loc sa fii influențat de falsa strălucire a"gunoiului" de la lumea exterioară. ACEASTA este o operațiune profund karmică de salubrizare pentru a curața "gunoiul " din
viețile anterioare și din aceasta.
Trăim vremuri memorabile ce imprimă o nouă paradigmă de viață.


 
* Neptun în Pești va lua omenirea la pas mai departe în urmărirea de "simplitate", a modului în care trăim, și de a susține colectiv  planeta pentru generațiile viitoare.

* Neptun în Pești va influența "dieta" noastră până vom învăța și - vom găsi că "apa" este cea mai bună băutură din lume. De asemenea, în timp ce mulți dintre noi am mâncat carne și pește în trecut - vom evolua și vom realiza ca cele mai bune alimente sunt cele care sunt cultivate și date de mama natura -fructe, legume, leguminoase, cereale - lapte, ouă și brânză - și, în curând acestea se vor  dovedi a fi cele mai sănătoase pentru corpurile noastre fizice. 




  Darul retrospectiv, al ciclului Neptun între 1865 și 2025 - și e bine să spunem că - nu a existat niciodată așa ceva în istoria lumii, are  ca rezultat final  - pacea,  salubrizarea  și iluminarea spirituală pentru întreaga umanitate.

   "Stabilitate" în generațiile trecute "" - a însemnat războaie,  furie,  luptă,  lăcomie,  decadență, egoism, aroganță, distrugere, pentru o întreagă generație. Pentru a crea "stabilitate" în contextul actual e necesar să distrugem "răul din trecut" pentru a proteja omenirea de la distrugere. 
 
 

  "Stabilitate" pentru această generație cu Neptun în Pești este de a  anula  daunele  din generațiile "trecute" - arătând adevăratul sens al stabilității  -  PACE  -  armonie  -  respect reciproc pentru toți oamenii din lume.
   
       ACCEPTARE ȘI CONTINUARE FĂRĂ NEGARE

   


Negarea  călătoriei DESTINULUI OMENIRII este negarea propriei noastre existențe. 



Namaste!
MIRA
 
 * primit pe mail, Mulțumiri Mira

Cu Lumină în Pace și Iubire !