miercuri, 4 ianuarie 2017

Conferințe Non-Dualitate (3): DUANE ELGIN * Trezirea ca Intimitate cu un Univers Viu


  Bun găsit dragilor, începem 2017 cu o conferință interesantă în care naratorul, cel prezintă, vorbește și expune informația, ne dă de înțeles, ne arată, ne spune simplu și la subiect, ceea ce se știa, se bănuia, și anume că avem nevoie de răbdare, avem nevoie să înțelegem, apoi vom fi înțeleși, trebuie să  ne deschidem pentru a fi deschiși, și ... mi se pare mie că am zis și scris, cam multe despre acest video și conferință, ce o am postată pe canalul meu de vreo trei luni și ... are doar zece vizualizări în acest interval, da ... nefiind și neavând o prezentare care să stârnească interesul și curiozitatea. Dar nu-i nimic, nici azi nu vă zic prea multe, doar vă stârnesc curiozitatea puțin, dar suficient ... , pentru cel ce a văzut cel puțin un video pe acest blog, să urmărească în continuare această conferință simplă dar ... deosebită .
    Duane Elgin este un autor, vorbitor, vizionar social, activist media și consultant recunoscut pe plan internațional. De-a lungul ultimelor trei decenii, Elgin a explorat diverse teme (inclusiv evoluția conștiinței, a transparenței mass-media și reponsabilatatea pentru o viață conștientă), care arată că omenirea poate evolua spre o comunitate plină de compasiune și cretivitate.   În 2006, a primit Duane International Award Goi Peace în Japonia, în semn de recunoaștere a contribuției sale la un nivel global de "viziune, conștiință și stil de viață", care favorizează o "cultură mai durabilă și spirituală".

"Fundamentală pentru construirea unui viitor durabil este de a găsi un teren comun al experienței umane și o viziune comună a potențialului de evolutie care transcende diferențele care despart acum omenirea." 


- Duane Elgin, Deșteptarea Terrei


Vizionare Plăcută !


Cu Lumină în Pace și Iubire !
Paul Paulică

  Surse   scienceandnonduality.com